Tens una proposta de temàtica TIC?

 Vols fer una proposta de temàtica a tractar? Ets o tens contacte amb un/a ponent que ens ho pugui explicar de primera mà?. 

Entre els objectius de TICAnoia figura la promoció i divulgació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació adreçades tant a les empreses i professionals com a la societat en general. Ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració i donar-vos l'oportunitat de participar en les activitats i xerrades del TICAnoia.

Així que us animem a participar i enviar-nos propostes de temàtiques a tractar o que us interessi explicar com a ponents. El format pot ser qualsevol depenent de la durada, interacció amb els assistents, tipus de continguts, nivell tècnic, etc Així podem orientar-la com un taller, una xerrada, un café digital, una jornada, un curs, etc.

Cafè digital: un matí de 8,40-10,30h (màx 20 pers)
Taller 7x7: 7 ponents x 7 mintus cada un.
Jornada: multiactivitats tot un matí i/o tarda
Dinar networking: dinar temàtic amb un convidat líder d'opinió
Altres
M'agradaria inscriure'm al butlletí de TICAnoia
De conformitat amb la LOPD 15/99, t'informem que la formalització d'aquest formulari implica el consentiment explícit que les dades personals facilitades siguin incorporades i tractades en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Associació per l’impuls del sector TIC de l’Anoia. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal podran ser exercits si us poseu en contacte amb TICAnoia.
Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud