Jaume Catarineu, és reelegit president de TICAnoia fins el 2019

Dijous 23/02/2017
El passat divendres 23 de febrer es van fer les eleccions a la presidència de TICAnoia entre tots els socis de l'entitat.

Igualada, 27 de febrer.- Jaume Catarineu serà el president de TICAnoia per dos anys més. Aquest va ser el resultat de les eleccions a la presidència que es van fer el passat divendres 23 de febrer. Jaume Catarineu és enginyer superior en informàtica i CEO d'Ubiquat Technologies, una empresa especialitzada en sistemes de pagament digitals i que té seus a Igualada i a Cornellà (LinkedIn). Catarineu és president de TICAnoia des de febrer de 2012, quan encara era Comissió TIC de la UEA, prenent el relleu d'en Ramon Costa.

Jaume Catarineu (President de TICAnoia)
Jaume Catarineu (President de TICAnoia)
Tot i ser la única candidatura que es va presentar a les eleccions de l'associació per a l'impuls TIC de la comarca de l'Anoia, en Jaume Catarineu va ser reelegit president de l'entitat per unanimitat de tots els socis presents a la votació. Durant la presidència de Catarineu l'associació ha impulsat diversos projectes com els Estudis Universitaris de Grau TIC, el centre Ignius de fabricació avançada de l'Anoia o l'Anoia Tast-Tech, esdeveniment tecnològic adreçat a infants i joves de la comarca.

En Jaume Catarineu afronta ara un nou mandat de dos anys en el que espera reforçar l'associació,  constituïda com a entitat sense ànim de lucre el maig de 2013, i engegar nous projectes que impulsin les tecnologies de la informació i la comunicació a tota la comarca de l'Anoia, així com mantenir les activitats de formació i divulgació tecnològica pròpies de l'associació.

Jaume Catarineu, reelegit president de TICAnoia
Jaume Catarineu, reelegit president de TICAnoia

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud