Bases del 6è Premi TICAnoia

Bases del 6è Premi TIC Anoia d'Implantació de Sistemes d'Informació
Presentar candidatura als Premis TIC Anoia
Ompliu les següents dades i adjunteu la memòria de la vostra candidatura als premis TICAnoia d'enguany.
Accepto les bases dels premis TIC Anoia d'enguany
De conformitat amb la LOPD 15/99, t'informem que la formalització d'aquest formulari implica el consentiment explícit que les dades personals facilitades siguin incorporades i tractades en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Associació per l’impuls del sector TIC de l’Anoia. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal podran ser exercits si us poseu en contacte amb TICAnoia.
Del 09/01/2017 al 29/06/2017

L'Associació per l´impuls del sector TIC de l'Anoia, convoca el 6è Premi TIC d'Implantació de Sistemes d'Informació que es regirà per les bases següents:

Temàtica

L'objectiu del premi TICAnoia-UEA Millor implantació TIC és el de reconèixer l'esforç i innovació en l'ús de la informàtica i les noves tecnologies per a la implantació de Sistemes d'Informació (SSII) que aportin un valor estratègic rellevant en qualsevol àmbit industrial, comercial, social, cultural, sanitari, etc.

El premi s'adreça a qualsevol professional, empresa, entitat, organització (amb o sense ànim de lucre) amb domicili social a l'Anoia que ja sigui per compte propi, com a client, o com a proveïdor hagi implementat la solució TIC.

Per reconèixer l'esforç conjunt, es poden presentar candidatures duals (client-proveïdor). En aquest cas, caldrà només que un dels dos tingui el domicili social a l'Anoia, i el premi serà compartit per ambdues entitats.

Valoració

Es valorarà:

 • L'impacte estratègic que els nous sistemes hagin aportat a l'organització, afavorint un o més dels seus processos (internacionalització, millora de la relació amb els usuaris, desenvolupament de nous productes i serveis, gestió del coneixement, etc).
 • La metodologia de gestió de projectes i implantació del nou sistema.
 • El valor de diferenciació i avantatge competitiu aconseguit: la innovació en processos, productes i nous serveis.
 • Els beneficis socials que la solució ha aportat als treballadors, col·laboradors, usuaris de l'entitat o empresa.

Presentació (Memòria de projecte)

La implantació podrà ser un desenvolupament propi o per subcontractació de proveïdors externs. En qualsevol dels casos serà requisit indispensable que com a mínim una de les dues empreses (client o proveïdor) estigui ubicada a l'Anoia. 

Les candidatures s'han de presentar a través d'una Memòria de Projecte d'un màxim de 5 pàgines on s'exposi el següent:

 • Les necessitats que calia cobrir amb els nous SSII, detallant-ne els departaments, àrees de negoci i àrees funcionals implicades.
 • La tecnologia escollida i el per què de la decisió.
 • Una breu descripció del projecte d'implantació (principals etapes, fites, calendari, metodologia, estàndards seguits,...).
 • L'impacte estratègic aconseguit amb aquests nous sistemes.
 • Els proveïdors TIC implicats i que han intervingut en el projecte.
 • El període d'implantació i posta en marxa, que ha d'estar dins dels darrers 3 anys.

Termini d'admissió

El treballs es poden presentar de forma totalment gratuïta fins el dia 9 de juny de 2017 a través d'aquesta web.

Jurat

 • El jurat estarà format per membres de TIC Anoia i de la Unió Emperarial de l'Anoia.
 • Cap dels membres del jurat estarà implicat en cap de les candidatures presentades.
 • El veredicte del Jurat serà inapel·lable.

Lliurament de premis

El premi serà únic per al projecte presentat i es lliurarà durant el proper Sopar empresarial de la UEA a celebrar el 29 de juny.

Informació

El fet de participar en aquest concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta pels organitzadors.

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud