Qui som

Som l'associació per l'impuls del sector TIC de l'Anoia
Associa't ara
Es pot associar qualsevol empresa, entitat, professional o particular major d'edat. Per ara no tenim definides quotes. Les següents dades que ens facilitis ens serviran per contactar-te i gestionar la teva alta formalment.
A més d'associar-me vull
aparèixer al directori TIC
Empresa
Professional autònom
CTO / Departament TIC
Associació
Ens públic
Particular
De conformitat amb la LOPD 15/99, t'informem que la formalització d'aquest formulari implica el consentiment explícit que les dades personals facilitades siguin incorporades i tractades en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Associació per l’impuls del sector TIC de l’Anoia. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal podran ser exercits si us poseu en contacte amb TICAnoia.

L'Associació per a l'impuls TIC neix el juny de 2013 com a spin-off de la comissió TIC de la UEA, que es va crear dins de l'acord de col·laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (en el mes de maig de 2008). Si bé va ser constituïda formalment al juny de 2103 com a associació, les seves activitats en el àmbit de divulgació TIC es venen realitzant des de juliol de 2008.

Neix amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les nostres empreses i al nostre territori.

 

 

 

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud