Iniciar sessió

Àrea socis

Fira Let’s plug!. Jornada de Robòtica a l'Escola Mowgli

Les noves tecnologies han deixat de ser noves per passar a formar part del dia a dia. Els nens i nenes ja no aprenen a fer servir les eines digitals com una asignatura específica, sino que les utilitzen de manera habitual. Traslladen la Robòtica i la programació a qualsevol àrea! 

Estàs interessat en conèixer activitats STEAM i com APLICAR-LES a les diferents àrees?

L'Escola Mowgli et convida a venir a veure la seva FIRA #letsplugDAY on podràs gaudir en directe de propostes per a Educació Infantil i Primària.

Comptaran amb la col·laboració dels dels seus PARTNERS de les Escoles d'arreu d'Europa que participen en el projecte ERASMUS+ que coordinen des d'Igualada. Coalbrooldale Primary School, Telford (England), Killury National School, Kerry (Ireland), Zespol Szkolno-Przedszkolny, Brodnica (Poland), CELFF-Colégio Guadalupe, Amora (Portugal), Lasteaed Pongerjas, Narva (Estonia) i Fundació Escola Mowgli, Igualada (Catalunya). 

Més informació: www.letsplug.eu

 

LetsPlugDay - Escola Mowgli

 

El projecte té una durada de dos anys, en els quals hi ha hagut tota una sèrie d'intercanvis per a formacions i fires expositives. L'objectiu final és crear un banc de recursos pràctic, penjat a la web del projecte www.letspug.eu, disponible per a qualsevol escola. 

L'Escola Mowgli ha participat diverses vegades en els darrers anys del Projecte Comenius (actualment Erasmus+). El curs 2018-2019, els van concedir la beca per a dur a terme el projecte Let's Plug! (Connectem-nos!) com a coordinadors.

 

 

Sobre Erasmus+

El Projecte Erasmus+ és un dels programes d'acció de la Unió Europea per a la cooperació en l'àmbit d'ensenyament. Té com a objectius:

  • Desenvolupar la dimensió europea en matèria d'ensenyament a tots els nivells.
  • Promoure una millora quantitativa i qualitativa del coneixement de les llengües i de la cultura de la Unió Europea i fomentar la dimensió intercultural de l'ensenyament. 
  • Promoure la cooperació entre centres escolars.
  • Encoratjar les relacions entre alumnes i la mobilitat entre professors/es de la Unió Europea. 

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube