Espai TIC

Rebre més informació
Per treballar una proposta concreta et demanen que ens responguis a aquest formulari per poder-te informar de primera ma com avança el projecte. Properarment convocarià una reunió per explicar la situació del projecte i a la vegada recollir propostes de serveis, comuns o privats que hauria de tenir aquest nou Espai TIC, i resoldre dubtes sobre l'evolució i calendari del projecte.
Accepto la política de privacitat
Informació bàsica sobre protecció de dades
Associació per l’impuls del sector TIC de l’Anoia
Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Consentiment de la persona interessada +info
Associació per l’impuls del sector TIC de l’Anoia
Política de privacitat
Dotació d'un espai de per a l'ecosistema tecnològic local que esdevingui element catalitzador de talent i ocupació en la nova economia digital. Formar part de la marca del territori per retenir llocs de treball de qualitat que aportin valor i atreguin empreses i projectes líders mundials en innovació.

El sector TIC forma part de l'ecosistema tecnològic de la comarca i alhora és proveïdor transversal i necessari de la resta de sectors per a l'impuls econòmic del territori.

 

Actualment el sector es troba en plena expansió i requereix de més professionals, més espais i millors infraestructures. La manca d'aquests recursos provoca la migració d'empreses fora de la comarca tot posant en risc la permanència del talent en el territori. Avui dia ser-hi a prop

 

Per això des de TIC Anoia apostem per potenciar a mig termini l'ecosistema emergent de la comarca format per les empreses tecnològiques i digitals, mitjançant l'aprovisionament d'un HUB tecnològic com a entorn perfecte per a les empreses digitals per:

  • Compartir els recursos i coneixement
  • Atreure talent i crear vocació de nous professionals
  • Evitar la deslocalització del sector i fugida d'empreses i talent
  • Establir sinèrgies per treballar en grans projectes internacionals
  • Atreure inversions i ajuts d'empreses i administracions
  • Col·laborar amb altres organitzacions per accelerar l'ecosistema tecnològic
Segueix TICAnoia a:
Twitter  Telegram  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube