Objectius i prioritats

Reflexió, debat, formació, divulgació i ocupació al voltant de les TIC
Associa't ara
Es pot associar qualsevol empresa, entitat, professional o particular major d'edat. Per ara no tenim definides quotes. Les següents dades que ens facilitis ens serviran per contactar-te i gestionar la teva alta formalment.
A més d'associar-me vull
aparèixer al directori TIC
Empresa
Professional autònom
CTO / Departament TIC
Associació
Ens públic
Particular
De conformitat amb la LOPD 15/99, t'informem que la formalització d'aquest formulari implica el consentiment explícit que les dades personals facilitades siguin incorporades i tractades en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Associació per l’impuls del sector TIC de l’Anoia. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal podran ser exercits si us poseu en contacte amb TICAnoia.

TIC Anoia pretén treballar des de tres òptiques diferents: el propi teixit TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) del territori, dinamitzant tant les empreses com els professionals d'aquest àmbit, i el teixit empresarial en general, usuari d'aquestes tecnologies.

És per això, que es planteja aquests objectius

 • Constituir un espai de reflexió sobre l'ús de les TIC a les empreses del territori i donar-los suport per tal que esdevinguin més competitives i productives a partir de l'ús d'aquestes tecnologies.
   
 • Oferir suport al teixit empresarial TIC local donant-los a conèixer els ‘recursos' que tenen disponibles a diferents nivells (associacions, col·legis, patronals, mapa TIC, ajudes,…), així com facilitar l'intercanvi d'experiències entre elles.
   
 • Promoure les empreses TIC locals a nivell local, nacional i internacional.
   
 • Esdevenir una veu autoritzada en aquests temes relacionats, actuant a la vegada com a ‘lobby' davant les administracions públiques (Societat de la Informació i el Coneixement, Tecnologies Digitals,…).
   
 • Debatre i promoure activitats de foment de la Societat de la Informació a la comarca.
Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud