Convenis i acords

Ens sentim orgullosos de formar part d'entitats i associacions amb les que sumem esforços i compartim objectius.

 

Alastria

 

Alastria és el primer Consorci multisectorial promogut per empreses i institucions per a l'establiment d'una infraestructura semipública Blockchain / DLT, que suporti serveis amb eficàcia legal en l'àmbit espanyol i d'acord amb la regulació europea.

El Consorci està obert a qualsevol organització que vulgui disposar d'una eina fonamental per desenvolupar la seva pròpia estratègia Blockchain / DLT pensant en la distribució i organització de productes i serveis per al mercat espanyol.

Es pot resumir Alastria com una "xarxa Blockchain / DLT semipública, independent, permisionada i neutral, dissenyada per ser conforme amb la regulació existent, que permet als associats experimentar aquestes tecnologies en un entorn cooperatiu. TIC Anoia en forma part des de 2016.

Més informació

 

 

disseny = igualada

 

disseny = igualada va néixer l'any 2011, com una associació de professionals per potenciar i promoure el disseny i la innovació, apostant pel disseny com a element de posicionament diferencial en l'àmbit social i econòmic.

El conveni signat amb disseny = igualada vol sumar esforços i complementar el desenvolupament de les activitats per potenciar els objectius d'ambdues parts, amb la finalitat d'aconseguir major valor per als associats d'ambdues entitats. En aquest sentit TICAnoia i disseny=igualada compartiran informació i participaran i col·laboraran en els actes que considerin  que per la seva naturalesa tinguin una relació específica amb les TIC, disseny o tecnologies afins, fent-ne una difusió destacada i rellevant

Més informació

 

 

Malla

Malla neix de la ma de disseny=igualadaMakers IgualadaAteneu IgualadíTICAnoia amb l'objectiu d'aportar solucions innovadores amb un impacte positiu en la nova societat del segle XXI, de la mà d'empreses, entitats i ciutadania en l'àmbit del disseny, l'enginyeria i la fabricació en xarxa

L'Espai Malla és una iniciativa interdisciplinària que sorgeix davant la necessitat de compartir coneixement tecnològic i d'innovació. Ubicat en un espai de l'Ateneu Igualadí, Espai Malla vol esdevenir un centre d'innovació i recerca per afavorir l'acostament de la tecnologia a tota la ciutadania gràcies a la col·laboració de diferents entitats i organismes de la ciutat d'Igualada. Malla vol començar amb un espai-taller de creació on democratitzar la tecnologia, on hi tindran cabuda l'art, l'artesania i el disseny així com les tecnologies mecàniques, electròniques o computacionals.

Més informació

 

Sinergia

 

Sinergia és un acord entre entitats empresarials que busca la coordinació, interlocució i realització d'actuacions conjuntes per impulsar el sector tecnològic. El formen més de 20 entitats i associacions del sector TIC. TIC Anoia en forma part des de 2016.

Més informació

 

 

EPS - Campus Igualada - UdL

 

La Universitat de Lleida assumeix la titularitat dels estudis d'enginyeria del Campus Universitari d'Igualada a través de la seva Escola Politècnica Superior per als estudis de grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació, que a més s'imparteix en modalitat de Formació Dual.

El Campus Igualada-UdL es caracteritza per unes instal·lacions noves, equipades amb la tecnologia necessària per fer una recerca capdavantera, perquè la xifra d'inserció laboral ha estat del 100% en els darrers tres anys i perquè els alumnes poden realitzar pràctiques a empreses i adquirir coneixements i experiència en projectes reals, desenvolupar noves habilitats i fomentar l'esperit innovador.

El conveni amb TICAnoia pretén afavorir la relació directe per a la promoció d'accions conjuntes per fomentar la relació entre estudiants del nou Grau en Tècniques en Interacció Digital i Computació i el món professional, atenent especialment a l'intercanvi d'informació entre el coneixement de la professió i les sortides laborals i professionals. En la mateixa línia es busca fomentar els nous avenços en tecnologia i investigació per a tot allò relacionat amb l'activitat TIC i col·laborar en l'àmbit acadèmic i, en particular, en el desenvolupament de la metodologia de Formació Dual. 

Més informació

 

 

UEA. Unió Empresarial de l´Anoia

 

La Unió Empresarial de l'Anoia és una associació empresarial apolítica, sense ànim de lucre, d'àmbit comarcal i de caràcter mulitsectorial que integra i acull els gremis, associacions i empreses que voluntàriament en volen formar part. Els seu objectius  són els de representar, defensar i promocionar els interessos econòmics, socials i professionals dels seus associats per potenciar el desenvolupament encòmic de la comarca de l'Anoia, ajudar a crear ocupació, representar l'empresariat davant entitats públiques i privades i facilitar a les empreses eines i habilitat per adaptar-se al mercat i ser més competitives, amb responsabilitat i valors socials. 

TIC Anoia neix el juny de 2013 com a spin-off de la comissió TIC de la UEA, que es va crear dins de l'acord de col·laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (en el mes de maig de 2008). Conveni de col·laboració revisat en 2019.

Avantatges associats TICAnoia: 5% de descompte sobre quota UEA.

Més informació

 

 

Mancomunitat de la Conca d'Òdena (MICOD)

 

La Mancomunitat Intermunicipal de la conca d'Òdena és una associació voluntària de municipis amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment dels seus fins. Està formada per 7 municipis de la comarca de l'Anoia, tots ells situats a la conca d'Òdena: Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí. 

El conveni signat amb l'Oficina de Captació d'Inversions de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena (MICOD) preten treballar conjuntament per a atraure noves empreses i noves inversions a l'Anoia i acorda donar suport a les empreses que volen créixer o implantar-se de nou al territori així com fomentar la col·laboració a través d'una estratègia de suport al sector tecnològic i digital, orientada a atraure noves inversions.

Amb aquest conveni, l'Oficina mostra el seu compromís de suport al projecte de creació d'aquest nou espai TIC per a les empreses tecnològiques i digitals.

Més informació

 

 

Mitjans col·laboradors

Signem acords amb mitjans sensibles a les noves tecnolgies disposades a treballar conjuntament per promoure i divulgar les TIC i fer-se ressò de les notícies rellevants del sector. A més d'oferir condicions avantatjoses per als professionals i empreses associades interessades en publicitar-se en els respectius mitjans.

 

AnoiaDiari
Infoanoia
VeuAnoia.cat
jobanoia xs

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube