Convenis i acords

Ens sentim orgullosos de formar part d'entitats i associacions amb les que sumem esforços i compartim objectius.

 

Alastria

Alastria és el primer Consorci multisectorial promogut per empreses i institucions per a l'establiment d'una infraestructura semipública Blockchain / DLT, que suporti serveis amb eficàcia legal en l'àmbit espanyol i d'acord amb la regulació europea.

El Consorci està obert a qualsevol organització que vulgui disposar d'una eina fonamental per desenvolupar la seva pròpia estratègia Blockchain / DLT pensant en la distribució i organització de productes i serveis per al mercat espanyol.

Es pot resumir Alastria com una "xarxa Blockchain / DLT semipública, independent, permisionada i neutral, dissenyada per ser conforme amb la regulació existent, que permet als associats experimentar aquestes tecnologies en un entorn cooperatiu. TIC Anoia en forma part des de 2016.

Més informació

 

Sinergia

Sinergia és un acord entre entitats empresarials que busca la coordinació, interlocució i realització d'actuacions conjuntes per impulsar el sector tecnològic. El formen més de 20 entitats i associacions del sector TIC. TIC Anoia en forma part des de 2016.

Més informació

 

UEA. Unió Empresarial de l´Anoia

La Unió Empresarial de l'Anoia és una associació empresarial apolítica, sense ànim de lucre, d'àmbit comarcal i de caràcter mulitsectorial que integra i acull els gremis, associacions i empreses que voluntàriament en volen formar part. Els seu objectius  són els de representar, defensar i promocionar els interessos econòmics, socials i professionals dels seus associats per potenciar el desenvolupament encòmic de la comarca de l'Anoia, ajudar a crear ocupació, representar l'empresariat davant entitats públiques i privades i facilitar a les empreses eines i habilitat per adaptar-se al mercat i ser més competitives, amb responsabilitat i valors socials. 

TIC Anoia neix el juny de 2013 com a spin-off de la comissió TIC de la UEA, que es va crear dins de l'acord de col·laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (en el mes de maig de 2008). Conveni de col·laboració revisat en 2019.

Avantatges associats TICAnoia: 5% de descompte sobre quota UEA.

Més informació

 

 

Universitat de Lleida - Escola Politècnica Superior - Campus Igualada - UdL

La Universitat de Lleida assumeix la titularitat dels estudis d'enginyeria del Campus Universitari d'Igualada a través de la seva Escola Politècnica Superior per als estudis de grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació, que a més s'imparteix en modalitat de Formació Dual.

El Campus Igualada-UdL es caracteritza per unes instal·lacions noves, equipades amb la tecnologia necessària per fer una recerca capdavantera, perquè la xifra d'inserció laboral ha estat del 100% en els darrers tres anys i perquè els alumnes poden realitzar pràctiques a empreses i adquirir coneixements i experiència en projectes reals, desenvolupar noves habilitats i fomentar l'esperit innovador.

El conveni amb TICAnoia pretén afavorir la relació directe per a la promoció d'accions conjuntes per fomentar la relació entre estudiants del nou Grau en Tècniques en Interacció Digital i Computació i el món professional, atenent especialment a l'intercanvi d'informació entre el coneixement de la professió i les sortides laborals i professionals. En la mateixa línia es busca fomentar els nous avenços en tecnologia i investigació per a tot allò relacionat amb l'activitat TIC i col·laborar en l'àmbit acadèmic i, en particular, en el desenvolupament de la metodologia de Formació Dual. 

Més informació

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud