6a edició de la FIRST LEGO League a Igualada!

Dimarts 14/02/2023
La competició comptarà amb la participació de 16 equips FLL Challenge i 6 equips de FLL Explore, amb prop de 200 joves

La Universitat de Lleida acollirà la sisena edició del torneig classificatori de la FIRST LEGO League a Igualada el 4 de març, després d'un any d'adaptació a causa de la situació sanitària.

La competició comptarà amb la participació de 16 equips FLL Challenge i 6 equips de FLL Explore, amb prop de 200 joves de diverses escoles i instituts de les comarques de Barcelona, i girarà entorn de la temàtica SuperPowered, relacionada amb l'energia i el seu cicle. La competició es desenvoluparà sota els pilars fonamentals de la FLL i els seus valors.

En aquesta edició cal destacar l'esforç i la voluntat de continuar apostant per la celebració de la FLL que han mostrat en tot moment les institucions i les empreses patrocinadores i celebrar la incorporació d'un nou patrocinador de la FLL EPS Igualada: Abacus.

  • Consell Social UdL
  • Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la UdL
  • Ajuntament d'Igualada
  • Abacus
  • TICAnoia

 

FIRST LEGO League Campus Igualada UdL 2022

 

Voluntariat FirstLego League

Crida a voluntariat

Una edició més l'organització necessita comptar amb  un gran nombre de voluntaris per aconseguir que la FLL 2023 sigui un èxit! Gent entusiasta, responsable i compromesa que frueix treballant amb els més joves i que, ben segur, faran de la FLL una experiència inoblidable per als equips.

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube