Iniciar sessió

Àrea socis

Cafè digital: Eines online per a la gestió de nòmines i RRHH

La tecnologia SaaS, Software as a Service, permet a les empreses utilitzar diverses solucions de programari online pagant una quota d'acord amb el seu nivell d'ús.

Aquesta tecnologia és fàcilment implantable i ampliable i permet delegar el seu manteniment en empreses tecnològiques. I el més important poden incloure serveis de valor afegit com l'assessorament expeert sobre el altres àmbits de l'empresa (RRHH, producció, comercial, marketing, etc.)

En aquesta ocasió comptarem amb el Sr. Antoni Arroyo, Conseller delegat de Enomina,SL qui ens presentarà la seva solució SaaS en l'àmbit de la gestió laboral i de personal adreçada a PIMES que necessiten realitzar des de la simple gestió de nòmines fins delegar íntegrament l'àrea laboral en una empresa externa especialitzada. Tot online (Cloud), les 24h del dia, 7 dies a la setmana.

L'agenda és la següent:

  • 9,00 - 9,15 Arribada d'assistents i cafè networking 
  • 9,15 - 9,20 Benvinguda i introduccció
  • 9,20 - 10,00 Presentació pràctica: Eines online per a la gestió de nòmines i RRHHSr. Antoni Arroyo, Conseller delegat de Enomina
  • 10,00 - 10,30 Preguntes i col·loqui
  • 10,30 Tancament

 

Enomina
MPM Software
TICAnoia

 

Aquests esmorzars tenen una freqüència bimensual i volen servir per compartir, en grup reduït (màxim 20 persones) temes i casos que ens puguin ser d'interès, al voltant de les organitzacions, la innovació, els sistemes d'informació i la gestió en diferents àmbits sectorials.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube