Iniciar sessió

Àrea socis

Cafè Digital: La missatgeria instantània inunda l'empresa

IM Bee
 Els serveis de missatgeria instantània s'han convertit en una part essencial de les nostres vides. Els fem servir constantment per comunicar-nos amb amics i familiars, però també per parlar amb companys d'oficina d'assumptes que sovint tenen a veure amb l'activitat de la nostra empresa. Qui no està en un grup de WhatsApp amb tots els seus col·legues de la feina?

És una realitat a la qual no podem donar l'esquena. Que les companyies prohibeixin l'ús d'aquestes eines és pràcticament impensable, però tampoc poden permetre que informació confidencial del negoci circuli per canals insegurs sense supervisió alguna. Secret professional, acords de confidencialitat o lleis de protecció de dades són algunes de les raons de pes per les quals aquest flux d'informació no ha de caure en mans de tercers i ha de ser controlat.

Durant el cafè, a càrrec de l'Ignasi Casanovas (Fundador de IMbee Messenger), analitzarem des de la vessant del nostre producte, quins pros i contres ofereix la tecnologia i quines opcions tenim per pujar a la onada de la missatgeria instantània dins la nostra companyia.

Agenda

  • 9,00 - 9,15 Arribada d'assistents i cafè networking 
  • 9,15 - 9,20 Benvinguda i introduccció
  • 9,20 - 10,00 Presentació: La missatgeria instantània inunda l´empresa
  • 10,00 - 10,30 Preguntes i col·loqui
  • 10,30 Tancament

IM Bee

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube