Els Sistemes d'Informació a les Organitzacions

El paper i la responsabilitat dels empresaris, directius i gerents davant les TIC

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i, especialment, Internet, han ‘revolucionat' la manera de treballar de les empreses, en els seus processos interns, en la relació amb el seu entorn (clients, proveïdors, socis,…) i són la base de moltes innovacions empresarials.

Avui en dia, és difícil d'imaginar una organització que no incorpori i apliqui les TIC en part o en la seva totalitat dels seus processos empresarials.

En la planificació i definició dels Sistemes d'Informació (SSII) a les empreses, hi tenen un paper molt important i clau, els usuaris dels mateixos i, concretament, la direcció de l'empresa. Malauradament, però, la direcció acostuma a abdicar d'aquesta responsabilitat.

La conferencia té com objectiu donar una visió ‘empresarial' del SSII i revisar el rol i responsabilitat de la Direcció davant dels mateixos.

En finalitzar la conferència, es lliurarà un conjunt d'articles i notes tècniques.


CV Ponent: Ramon Costa


Diplomat en Direcció General per l'Escola de Negocis EADA, és Enginyer en Informàtica, Master en Pedagogia i Diplomat en Estudis Avançats (Administració i Direcció d'Empreses) per la UPC.

És Assessor en Millora de la Productivitat de Negoci del Microsoft Innovation Center, responsabilitat que combina amb la docència per a directius, a EADA, i a les Escoles Universitàries Gimbernat (UAB) on codirigeix, també, un postgrau empresarial en Direcció de Projectes.


Organitza

Comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia, TICAnoia

Intervindran

  • Ramon Costa . Professor Associat de l'Escola de Negocis EADA i Assessor del MIC Productivity
  • Isidre Mensa . Vicepresident de TICAnoia I President de l'empresa MPM Software

Destinataris

Empresaris, Directors Generals i Departamentals, Gerents i Responsables d'Organitzacions.

Segueix TICAnoia a: