Iniciar sessió

Àrea socis

Tech&Drinks. Intel·ligències artificials creatives

Ja tenim aquí el primer Tech&Drinks del 2023!  

Parlarem de com s'han construït les intel·ligències artificials creatives i alguns dels punts clau del seu funcionament. Amb un cert detall tècnic, però amb l'esperit de fer-ho accessible pel públic general, començarem per entendre que fan les xarxes neuronals, i anirem aprofundint aquest concepte amb les xarxes que serveixen per a processament de llenguatge fins a la generació d'imatges. Veure'm exemples i casos d'ús i finalment farem una taula rodona per a comentar algunes de les implicacions.

David Puiggròs
Ponència a càrrec de David Puiggròs, enginyer informàtic graduat en matemàtiques i apassionat per la IA. Founder i CEO d'SPIA empresa igualadina amb la vocació d'acostar la IA a la PIME.

I després, taula rodona amb la presència de l'Escola Municipal d'Art i Disseny La Gaspar i disseny=igualada:

  • Salvador Regàs Aymi. Dissenyador gràfic i audiovisual, fundador de l'estudi especialitzat en branding i disseny digital OuYeah! Studio. Actualment és també professor de projectes i coordinador del cicle de grau superior de Gràfica Audiovisual a l'escola La Gaspar d'Igualada.

 

  • Xavier Vives. President de disseny=igualada. Dissenyador i il·lustrador, ha estat director de La Gaspar i ha exercit de professor de medis informàtics i de teoria del disseny a l'escola Elisava, la Massana i La Gaspar.

T'esperem per veure'ns i compartir una cervesa. Reserva la teva plaça per obtenir la teva consumició gratuïta.


Tech&Drinks Intel·ligències artificials creatives

Secartys OAP Rural

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube