Iniciar sessió

Àrea socis

Taller d'introducció al 5G i aplicacions a la Indústria 4.0

L'activitat està enfocada a professionals, empreses i qualsevol persona interessada en explorar les múltiples possibilitats que aportarà la irrupció de la tecnologia 5G.

Sobre el ponent:

Daniel Camps, responsable de l'àrea de comunicacions sense fils de la Fundació i2CAT
Daniel Camps, responsable de l'àrea de comunicacions sense fils de la Fundació i2CAT
 Daniel Camps és el responsable de l'àrea de comunicacions sense fils de la Fundació i2CAT. Abans de treballar a i2CAT en Daniel era un investigador sènior als laboratoris de NEC a Heidelberg Alemanya. En l'actualitat la seva investigació se centra en el disseny de les futures xarxes 5G.

 

 

 

Descripció de l'Acte:

Taller/Conferència en la que el Daniel Camps, director de Mobile and Wireless Internet Group del i2Cat, ens realitzarà una introducció a la tecnologia 5G, que molt properament irromprà en els nostres smarphones, carrers, empreses, etc.

Daniel Camps abordarà la temàtica des de dos àmbits. El primer, "Introducció a les xarxes 5G", permetrà entendre els fonaments de la tecnologia i conèixer com ens impactarà el seu desplegament. Veurem les diferents aplicacions que tindrà el 5G en el nostre dia a dia i entendrem el valor que aportarà.

El segon àmbit se centrarà en l'IoT i l'industria 4.0, "Aplicacions de 5G al IoT i la Indústria 4.0: mMTC i URLLC". En aquesta xerrada es donarà una visió clara de com la incorporació del 5G afectarà i millorarà les aplicacions d' Internet de les Coses i com la reducció de latència, l'augment de velocitat, la millor eficiència energètica, la capacitat de connexió massiva de dispositius, etc. afectaran al desenvolupament de la industria 4.0.

 

Agenda

  •   9,00 -  9,30  - Cafè de benvinguda i networking
  •   9,30 - 10,00 - Introducció a les xarxes 5G
  • 10,00 - 10,30 - Aplicacions de 5G al IoT i la Indústria 4.0: mMTC i URLLC .
  • 10,30 - 11,00 - Preguntes i col·loqui

 

 

TICAnoia
Ajuntament d'Igualada - Dinamització Econòmica
i2cat

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube