Iniciar sessió

Àrea socis

Lliurament del premi al millor projecte integrat realitzat pels estudiants de segon del GTIDIC del Campus Igualada - UdL

Primera activitat dels "Seminaris TIDIC" que neixen amb els objectius d'ajudar a establir i consolidar el GTIDIC, augmentant la seva visibilitat entre el teixit empresarial i social de la comarca de l'Anoia (i altres territoris), enfortir i enriquir la connexió amb TICAnoia i assolir una activitat que reverteixi en activitats de I+D+I amb les empreses del sector TIC de l'Anoia.

Grau TIDIC

El primer Seminari TIDIC serà aquest pròxim 28 d'octubre. En aquesta sessió inaugural, TIC Anoia lliurarà el premi al millor projecte integrat realitzat pels estudiants de segon del GTIDIC (a les assignatures d'Aplicacions Mòbils, Innovació a les TIC, Experiència Usuari, i Especificació i Anàlisi de Sistemes Interactius). En la sessió inaugural es presentarà els Seminaris TIDIC, i s'anunciarà el tema i “speaker” del proper Seminari.

Us convidem a participar. Ompliu el següent formulari per a que us enviem l'enllaç a la sessió dels seminaris (el dia abans, o el mateix dia, pel matí, per evitar “spam”)

 

Inscriu-te ara

 

Als Seminaris TIDIC, les empreses de TICAnoia presentaran les seves experiències, interessos i necessitats, tecnologies, casos d'èxit i de fracàs, entre altres temes. Als Seminaris TIDIC també es presentarà la recerca que realitza el professorat del GTIDIC, i altres membres de l'EPS que desitgin participar. Aquells estudiants del GTIDIC que estiguin realitzant projectes “personals” i que vulguin presentar i compartir l'experiència amb les empreses, el professorat, i la comunitat EPS, també hi podran participaran. Els Seminaris TIDIC també estan oberts a altres col·lectius (associacions, professionals...) que vulguin contribuir a “fer TIDIC” – en aquest cas, hauran de tenir el vist-i-plau dels organitzadors dels Seminaris.

Els Seminaris TIDIC tindran, de moment, una freqüència mensual, i es realitzaran l'últim dimecres de cada mes, de 19h a 20h.

 

Video streaming: https://eu-lti.bbcollab.com/recording/2785f3e74a404b91a93195785c7e2cf6

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube