Iniciar sessió

Àrea socis

Lul·liana 2019

Lul·liana 2019

Un any més, el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia 27 de novembre, a les 17:45 h, per primer cop també a Igualada via retransmissió i participació en directe des del Campus Universitari d'Igualada-UdL a més de presencialment a Barcelona, al Pier 01 Barcelona Tech City – Edifici Palau del Mar

Ramon Llull, escriptor i filòsof està considerat el precedent dels moderns llenguatges informàtics i sistemes de xarxes actuals. Aquest geni Mallorquí, una mica Quixot, amb les seves nombroses aportacions i gràcies al seu TALENT d'ingeni i creativitat, va deixar la seva empremta en vàries disciplines, entre elles l'Art i la Ciència. Des de la idea de calcular els resultats del raonament lògic a l'operació a través de diagrames o la teoria de grafs, per exemple. La seva producció ha sigut referent per a molts com ara Leibniz i Boole.

Fruït del seu treball, s'han pogut desenvolupar grans avenços en totes les disciplines que hi va ser present, sent tot un referent de talent. Volem retre homenatge a aquest talent, fent coincidir la nostre Lul·liana d'enguany amb la 1a Edició de TALENT TIC: Volem créixer en talent!

TALENT TIC, és una proposta adreçada a Professionals del món TIC de diferents edats i perfils professionals, així com a estudiats, que té per objectiu donar a conèixer opcions de desenvolupament de rols professionals TIC, el seu entorn, i descobrir què es pot fer o impulsar des del col·legi, les associacions, i tot l'ecosistema empresarial i formatiu.

En aquesta edició de la Lul·liana, TALENT TIC vol contribuir facilitant un diàleg entre empreses i universitats, i veient un exemple d'accions que s'estan fent per ajudar a fer créixer el talent TIC.

Programa:

  • 18:00 Benvinguda
  • 18:10 Presentació nous col·legiats
  • 18:15 Com està la nostre professió? – President APTIC i Degà COEINF, Director AQPE
  • 18:30 Taula Rodona entre EMPRESA i UNIVERSITAT: Un camí enllaçat o separat?
  • 19:30 Com podem reciclar-nos? Quines oportunitats hi ha? Un exemple:BCN Digital Talent
  • 19:45 Debat obert i conclusions
  • 20:00 Fi de l'acte

Inscriu-te ara!
Aforament limitat. 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube