Iniciar sessió

Àrea socis

Presentació de l’Àrea 5G Penedès

Dilluns 14 de desembre tindrà lloc online des del Museu de la Pell d'Igualada, la presentació de l'Àrea 5G Penedès, que té l'objectiu de promoure el desenvolupament de la tecnologia 5G a les comarques de l'Anoia, l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. 

 

En declarar-se avui divendres 11/desembre jornada de dol a Catalunya per les víctimes de l'incendi a Badalona es suspenen les celebracions oficials.
L'acte programat queda ajornat al proper dilluns 14/desembre a les 11,00h.

 

Es tracta d'una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i dins de l'Estratègia 5G de Catalunya, amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT, Diputació de Barcelona, Ajuntament d'Igualada, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, TICAnoia, Neàpolis i Telefónica.

L'Àrea 5G del Penedès permetrà potenciar diferents sectors a través de l'ús i proves de la tecnologia 5G: atenció sociosanitària, mobilitat i vehicle connectat, mèdia i captació i retenció de talent.

La iniciativa tindrà un impacte directe en la dinamització econòmica i foment de la innovació al territori, millorant la competitivitat de les empreses, que podran fer pilots a espais de proves i retenir talent en aquestes zones gràcies a la  generació de nous perfils digitals qualificats.

Plataforma: YouTube

Participen:

  • Hble. Sr. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública
  • Il·lm Sr. Marc Castells, alcalde d'Igualada
  • Il·lma Sra. Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova
  • Sr. Xavier Forcadell, coordinador de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona
  • Sr. Eduard Martín, CIO i director del Programa 5G de Mobile World Capital Barcelona
  • Sr. José Manuel Casas, director territorial de Telefónica Mediterráneo
  • Sr. Sergi Figuerola, director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT
  • Sr. Jordi Solà, president de TICAnoia
  • Sra. Conxi Martínez, regidora d'Empresa i Innovació de Vilanova i la Geltrú i vice-presidenta de Neàpolis

 

Àrea 5G Penedès

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube