Iniciar sessió

Àrea socis

Xerrada online: QA i Performance

Des d'IGD Tech & Drinks ens proposen la quarta trobada de la saga Tech&Drinks Confined Editions.

QA i Performance (Test & Drinks)


El proper dimarts dia 29 de Setembre a les 19:00 des del canal de Youtube podreu seguir l'esdeveniment de QA i Performance (Test & Drinks).

 

https://www.youtube.com/c/IGDTECHDRINKS
Si cliqueu a la campaneta de Youtube del seu canal, rebreu un avís quan arranqui l'esdeveniment.

 

En aquesta ocasió parlaran de QA i performance, és a dir, com ho podem fer per assegurar la qualitat en el software que despleguem?, quins mecanismes existeixen per assegurar que es passen les proves més adients cada vegada que volem desplegar a producció? Com podem assegurar que la infraestructura cloud en la que despleguem el nostre software serà capaç de suportar la càrrega d'usuaris a la que aspirem?

Totes aquestes preguntes les respondrán:

  • Ramón Santos, QA a Loyal Guru. En Ramón fa 4 anys que reballa com a QA, i ell mateix es defineix com "Humilde para los QAs, terrorífico para los devs." Segons en Ramón: "En mi charla os doy la bienvenida al fabuloso mundo donde todos nos necesitan pero nadie nos quiere. Pon un QA en tu equipo"
     
  • Almudena Vivanco, Senior Performance Engineer en SCRM - Lidl International
    L'Almudena treballa de Performance Engineer, focalitzant el seu treball en sistemes auto-escalables amb alta disponibilitat, aplicant la seva experiència en proves de càrrega, anàlisi de performance i tuneig de serveis i infraestructures.

Us hi esperem!
 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube