Iniciar sessió

Àrea socis

Seminaris TIDiC: Human-Centered Artificial Interaction 3.0

Desenvolupaments i tendències tecnològiques, com els assistents de veu, els robots socials, recommenders, i els cotxes intel·ligents, entre altres, indiquen que ens estem movent cap a una d'interacció entre Persones i Intel·ligència Artificial (IA). Aquesta interacció planteja un canvi de paradigma en el disseny de les TIC i de la #UX: Com es dissenya una tecnologia que evoluciona, que és imprevisible?

El nou ordinador, i material de disseny, és la IA. Com es prototipa aquesta interacció? Són les actuals eines suficient? Necessitem noves? També s'estan desenvolupament directrius o principis de disseny que ajudin als professionals a dissenyar tecnologies intel·ligents centrades en l'ésser humà, perquè l'actual coneixement de disseny (web, mòbil...) no resulta suficient.

En aquest SEMINARI TIDIC es presentaran investigacions que s'estan realitzant en aquest camp a nivell internacional i també discutirem sobre la seva relació amb un col·lectiu cada cop més nombrós, però majoritàriament oblidat, i molt estereotipat, al món de les TIC: les persones grans (60/65+).

A càrrec de Sergio Sayago, membre de GRIHO i professor al GTIDIC en el Campus Igualada-UdL.

Inscripcions necessàries aquí: 
https://forms.gle/Sm4rCsbiDYDTttfN8 (si ja us vàreu inscriure a l'anterior seminari TIDIC, no cal que us torneu a inscriure)

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube