Iniciar sessió

Àrea socis

Seminaris TIDIC: L’organització de les operacions en una empresa TIC

Tercera sessió dels Seminaris TIDIC organitzats pel Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació (GTIDIC) de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) al Campus Igualada en col·laboració amb TICAnoia, programada per al pròxim 16 de desembre a les 19:00 hores.

 

Seminari TIDIC - Albert Ginestà

Albert Ginestà

Chief Operating Officer en MPM Software - Tecnología y Soluciones Inteligentes

Experiència com a directiu durant més de 15 anys, tant a nivell de Direcció General com a nivell Departamental, el que m'ha permès adquirir tant una experiència generalista de totes les àrees funcionals d'una empresa com una especialista d'aquelles àrees com Operacions, Comercial, Organització, Sistemes o Persones en les que he pogut aprofundir més.

Apassionat i entusiasta, amb actitud tremendament positiva, m'he preocupat sempre de transmetre aquestes sensacions a tots els equips amb els quals he treballat, actuant sempre com a referent i predicant amb l'exemple.

Convençut que cal fer les coses de formes diferents per aconseguir resultats diferents, m'interesso per promoure el canvi en les organitzacions i, en conseqüència, per la millora contínua a la recerca de l'excel·lència.

Obsessionat amb l'equilibri entre eficàcia i eficiència, m'oriento, en conseqüència als resultats, a la productivitat i de forma especial a el client i a el servei.

Conscient de la importància que tenim les persones en totes les organitzacions, em preocupo per crear equips de treball altament productius, dins d'un bon clima laboral que permeti obtenir el màxim rendiment de tots els integrants

 

Inscripcions necessàries aquí: 

https://forms.gle/Sm4rCsbiDYDTttfN8 (si ja us vàreu inscriure a l'anterior seminari TIDIC, no cal que us torneu a inscriure)

 

Xerrada: https://eu-lti.bbcollab.com/recording/3bcee587e6a449f9abcda748c2045908

 

Directori TIC > MPM Software

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube