Iniciar sessió

Àrea socis

Sessió de Treball: Com de digitals són els Directius

Presentació del II Informe Habilitats Digitals Directives EADA 2017

Ramon Costa, Professor d'EADA i director de l'estudi i del Programa Executiu en Transformació Digital de l'escola de negocis
Ramon Costa, Professor d'EADA i director de l'estudi i del Programa Executiu en Transformació Digital de l'escola de negocis
Durant el 2017, des de l'escola de negocis EADA es va dur a terme el II Estudi sobre el nivell de maduresa dels directius espanyols pel que fa a habilitas digitals directives.

En aquesta sessió de treball, coorganitzada per UEA i TICAnoia juntament amb l'escola de negocis EADA revisarem els principals resultats de l'informe corresponent.

I comentarem les diferents habilitats i competència digital que els directius han de desenvolupar per afrontar el lideratge de la transformació digital de les seves organitzacions.

Uns dies abans de la sessió tots els participants rebran un enllaç per a què puguin fer un autodiagnòstic del seu nivell.

La sessió será dinamitzada per en Ramon Costa, professor d'EADA i director de l'estudi i del Programa Executiu en Transformació Digital de l'escola de negocis.

 

EADA Business School Barcelona
TICAnoia
UEA. Unió Empresarial de l´Anoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube