Sessió de treball sobre la millora de la gestió empresarial per a PIMES del sector TIC

Moltes vegades s'haurà preguntat què pot fer per a que el seu negoci sigui més rendible

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació
i la Fundació Cecot Innovació et conviden a aquesta jornada.

Quantes vegades ha pensat que podia créixer empresarialment però li falta temps per a dedicar-se a obtenir una visió de negoci que li permeti augmentar els seus avantatges competitius? Ara l'hi posem molt fàcil perquè pugui descobrir-ho personalment mitjançant una sessió de treball exclusiva per a empreses del sector TIC.

Li proposem una jornada en què podrà accedir a una metodologia de negoci que, actualment, està ajudant a empreses com la seva, i consolidar amb èxit la seva tasca professional pel camí de la qualitat i la innovació. Aquesta metodologia està enfocada a cobrir les diferents àrees de l'empresa com el Management, Recursos Humans, Màrqueting, Vendes i Projectes, des de la definició de models de negoci, organització, mètodes, processos, planificació, desenvolupament d'activitats de màrqueting i publicitat, fins a la seva aplicació pràctica amb el mesurament dels resultats.

Durant la jornada també coneixerà el programa Dinamitza't impulsat pel TIC.cat, un programa d'alt rendiment dirigit a empreses TIC catalanes. Li demostrarem que l'èxit empresarial no és una utopia perquè no creiem en la sort, només en la feina ben feta.

Formulari d'inscripció

Aquesta sessió està dirigida a Gerents, Directors Generals o Responsables d'Unitats de Negoci.

Programa de l'acte

15:45 - 16:00h . Registre
16:00 - 16:15h . Benvinguda

16:15 - 19:00h . Sessió de treball sobre la millora de gestió empresarial per a PIMES del sector TIC. La metodologia de negoci vs l'èxit empresarial.

  • Sr. Juan Antonio Herrero , president d'Afirma
    Presentarà l'impacte que té a nivell mundial la utilització de la metodologia de negoci Dinamitza't.
  • Sr. Tony Barbosa , vicepresident de consultoria d'Afirma
    Farà un recorregut per les diferents activitats des de la metodologia, valorant l'impacte en el negoci i en la millora de la rendibilitat, i fent del creixement del negoci l'indicador principal de la millora.


Amb la col·laboració de:

Fundació CECOT innovació
Aseitec
Afirma Group

CATIC. Centre d'Aplicacions TIC de Manresa
TICAnoia
TICOsona

Segueix TICAnoia a: