Iniciar sessió

Àrea socis

Sessió oberta a les empreses interessades en participar en la formació dual Grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació [CANCEL·LAT]

Sessió informativa oberta a les empreses per explicar la FORMACIÓ DUAL, com en poden aprofitar aquesta oportunitat i aclarir tots els dubtes al respecte.

Formació Dual - Educació Superior Dual

La Formació Dual és un format pel qual, en el darrer any de formació, l'alumne passa a incorporar-se de forma plena a una empresa (l'alumne passa a ser treballador) i amb una càrrega acadèmica molt baixa completa la seva formació en aspectes molt més pràctics i d'aplicació immediata a l'empresa.

El grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació de l'Escola Politècnica Superior (Campus Igualada) té com a objectiu formar professionals del món de la computació amb una vessant molt pràctica, fent especial èmfasi en el disseny i implementació de les aplicacions interactives. 

Aquest grau aplicarà una metodologia de formació dual pionera a l'estat, que permetrà a l'estudiant que ho desitgi combinar la formació en les aules universitàries i l'entorn professional mitjançant un contracte laboral amb l'empresa.

És un model d'aprenentatge basat en la integració dels aprenentatges adquirits en dos entorns igualment importants, l'acadèmic i el professional, que actuen de manera coordinada per oferir un programa formatiu de grau, màster o formació continuada. En la formació dual s'alterna la formació rebuda en l'entorn acadèmic amb formació rebuda en l'entorn professional, de forma que l'estudiant es converteix en un treballador en formació.

EPS - Campus Igualada - UdL


Durant la sessió la Dra. Magda Valls, directora de l'EPS ens presenara el programa i les oportunitats que ofereix tant per als alumnes com a per a les empreseses la formació dual i s'clariran dubtes sobre aquesta nova metodología.

Més informació sobre la Formació Dual del Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació de l'Escola Politècnica Superior (Campus Igualada) 

 

Magda Valls Marsal, Directora de l'EPS
Magda Valls Marsal, Directora de l'EPS

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube