Xerrada: Solucions tecnològiques en un món hiperconnectat

En aquesta xerrada es pretén donar una visió general adreçada a tots els públics al voltant de totes les parts que interactuen en aquest món hiperconnectat en el que vivim.

Antonio Jesús Tebas, partint d'un exemple d'un dispositiu de IoT, anirà explicant totes les capes que intervenen en el traspàs d'informació entre aquest dispositiu i el Cloud, per entendre què intervé en cada pas i per què.

Antonio Jesús Tebas
Antonio Jesús Tebas

Antonio Jesús Tebas.  Expert tecnològic, des de 2004 liderant projectes de IT en diferents àmbits. Director de projectes i responsable d'arquitectes Cloud a Engisoft Cloud Service, on gestiona tot tipus de projectes sobre diferents proveïdors Cloud, principalment a AWS.

Amb el seu equip, gestiona el manteniment i evolutius de la infraestructura de l'empresa i dels serveis que ofereixen als seus clients, administrant diversos Data Centers, treballant colze a colze amb empreses tecnològiques punteres de l'IBEX35. Per últim, divulgador tecnològic i evangelista Cloud, impartint xerrades en diferents esdeveniments de renom com Codemotion, IoT World Congress, IGD Tech & Drinks, entre d'altres.

 

Segueix TICAnoia a:
Twitter  Telegram  Facebook  Linkedin  Youtube  Flickr