Iniciar sessió

Àrea socis

VIè Dinar Networking TICAnoia - Reptes pels CIOs per al 2015

Adreçat especialment a caps i directors de tecnologies de la informació de petites i mitjanes empreses, descobrirem les tendències i  nous reptes per a 2015 que depara l'entorn tecnològic.

Reptes pels CIOs per al 2015

Ivan González, Director de Penteo
Ivan González, Director de Penteo
L'Associació per l'Impuls del Sector TIC de l'Anoia, TICAnoia, us convida a participar en el sisè dinar ‘networking' d'empreses de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació de la comarca de l'Anoia, on comptarem amb la presència de Sergi Marcén, responsable de Desenvolupament Industrial TIC i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, de Marc Castells alcalde d'Igualada, de Pep Solé, alcalde d'Òdena i de Blai Paco, president de la Unió Empresarial de l'Anoia. 
 

La ponència “Reptes pels CIOs per al 2015” anirà a càrrec d'Ivan González, Director de Penteo, analista TIC independent que, amb la seva investigació i anàlisi imparcial del mercat, ajuda a les empreses i institucions a assolir amb èxit la presa de decisions en l'àmbit TIC, per minimitzar riscos, temps i costs en la presa de decisions.

En acabar la presentació, el president de TICAnoia, Jaume Catarineu farà un resum de les acIvitats previstes per aquest 2015. 

Penteo - Analista TIC

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube