Iniciar sessió

Àrea socis

Cafè digital sobre automatització i domòtica - KNX

L'automatització d'instal·lacions està arribant a àmbits que fins fa poc no podríem haver imaginat. Tot i que cada dia tenim més nocions del tema, en l'àmbit professional és necessari conèixer en profunditat les opcions que existeixen al mercat per estar preparat de cara al futur i no perdre cap oportunitat per desconeixement.

Cada cop més, l'automatització d'instal·lacions i la domòtica esta traspassant barreres que fins fa uns anys no podríem preveure. Destinat únicament al principi a implementar prestacions fora de l'abast de la majoria, l'avenç de la tecnologia en aquest camp ha permès que aquests protocols tinguin usos més freqüents. Concretament, el protocol d'automatització KNX, líder indiscutible els últims anys, ha permès aquestes aplicacions i n'ha aportat de noves, com per exemple, la simplificació de les instal·lacions en sectors industrials.

Amb aquesta xerrada, a càrrec d'Hector Colado (membre Vocal de Domotys,  Director Tècnic i fundador de l'empresa Amaisys Technologies, a Nechi Group) pretenem fer una anàlisis de l'abast d'aquest canvi, quins son els horitzons que ens esperen, quina influència té aquest sector en l'eficiència energètica i, en general, els reptes que  es plantegen en l'àmbit professional.

A la sessió descobriràs hardware real d'interfície amb els sistemes KNX aplicable a diversos sectors com ara l'instal·lació d'habitatges, hotels, indústria en general o el comerç.

L'agenda

  • 9,00 - 9,15 Arribada d'assistents i cafè networking 
  • 9,15 - 9,20 Benvinguda i introduccció
  • 9,20 - 10,00 Presentació:Protocol d'automatització i domòtica KNXSr.Hector Colado
  • 10,00 - 10,30 Preguntes i col·loqui
  • 10,30 Tancament
     
Referències


TICAnoia
Ceina. Centre de formació en informàtica i noves tecnologies
Domotys
Nechi Group
UEA. Unió Empresarial de l´Anoia


Aquests esmorzars tenen una freqüència bimensual i volen servir per compartir, en grup reduït (màxim 20 persones) temes i casos que ens puguin ser d'interès, al voltant de les organitzacions, la innovació, els sistemes d'informació i la gestió en diferents àmbits sectorials.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube