Iniciar sessió

Àrea socis

Xerrada sobre georeferenciació a càrrec de Ramón Barlam

S'analitzarà l'èxit de l'activitat realitzada per 2000 alumnes dels instituts de les rodalies d'Alcoi, Barcelona, Manresa i València, descobrint les respectives ciutats a través dels seus smartphones (georeferenciació, realitat augmentada, codis QR, etc.) com a exemple de les grans possibilitats de la georeferenciació en diversos àmbits.

www.alumni.uoc.edu

UOCtalk Igualada Acte Inaugural curs 2015-16

Dimarts 29 de setembre|18.30h| Biblioteca central Igualada

Benvolguda, benvolgut,

Ens plau convidar-te a una nova sessió UOCtalk on es farà la presentació de les activitats del curs que tindrà lloc el proper dimarts 29 de Setembre a les 18.30h. Aquest acte comptarà amb la presidència del M.I. Alcalde d'Igualada, Sr. Marc Castells i Berzosa, i de la Delegada Territorial de la UOC Sra. Mònica de Llorens Vall-Llosera.

A les 19 hores, és prevista la xerrada: “Possibilitats de la georeferenciació i altres eines en els àmbits educatius, turístic i comercial a partir de l'exemple de la Barcelonada (World Mobile City Project)”, a càrrec de Ramon Barlam Aspachs. En la xerrada, entre altres coses, s'analitzarà l'èxit de l'activitat realitzada per 2000 alumnes dels instituts de les rodalies d'Alcoi, Barcelona, Manresa i València, descobrint les respectives ciutats a través dels seus smartphones (georeferenciació, realitat augmentada, codis QR, etc.) com a exemple de les grans possibilitats de la georeferenciació en diversos àmbits.

Ramon Barlam, és mestre i professor català, especialitzat en l'ús educatiu de les TIC. Els anys 2004 i 2005, va exercir de cap del Servei de Societat del Coneixement del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Ha participat en diverses formacions sobre aquest tema a Catalunya, l'Estat Espanyol, Hongria, Estats Units, Irlanda, Canadà, Egipte, Argentina, Sud-Àfrica, Russia i Taiwan. És Màster en comunicació interactiva, telemàtica i multimèdia per la UAB, i durant onze anys ha exercit com a professor consultor dels Estudis de Psicopedagogia de la UOC.

Les sessions de UOCtalk Alumni Igualada, son una iniciativa de graduats de la comarca, en la que els membres de la comunitat de la Universitat Oberta de Catalunya i els ciutadans, aporten i intercanvien les seves experiències i coneixements sobre aspectes d'interès i son obertes a tothom i compten amb la col·laboració de TIC Anoia.

Esperem saludar-te personalment,

UOCtalk Igualada

Més informació a l' agenda de UOC Alumni

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube