Iniciar sessió

Àrea socis

Cafè digital sobre Sistemes Empresarials de Gestió de Processos (BPMS)

Gràcies a un BPMS aconseguim reduir temps en l'execució dels nostres processos, reduir els errors humans i augmentar la satisfacció dels nostres clients i equip de treball. En esència reduir temps i costs en millorar la productivitat.

BPMS són les sigles que fan referència als sistemes empresarials de gestió de processos, sistemes que s'estan consolidant com a eines per gestionar les operacions principals de les empreses i organitzacions aportant flexibilitat, automatització i control de totes les tasques realitzades. 

La gestió de processos de negoci és una metodologia corporativa i disciplina de gestió l'objectiu de la qual és millorar el rendiment (en eficiència i eficàcia) i optimitzar els processos de negoci d'una organització, a través de la gestió dels processos que cal dissenyar, modelar, organitzar, documentar i optimitzar de forma continua. Per tant, BPM pot ser descrit com un procés d'optimització de processos

En aquesta sessió tindrem l'oportunitat de conèixer el BPMS de AuraPortal, de la mà d'un dels seus partners, Onvia. Conduirà la jornada el Sr. Marcos Falagán, consultor sènior de AuraPortal, qui ens farà un recorregut per les principals característiques i avantatges d'aquesta eina i ens mostrarà exemples i casos reals de processos gestionats amb aquesta eina.

L'agenda és la següent:

  • 9,00 - 9,15 Arribada d'assistents i cafè networking 
  • 9,15 - 9,20 Benvinguda i introduccció
  • 9,20 - 10,00 Presentació: La gestió per processos amb AuraPortal BPMS. Sr. Marcos Falagán, consultor sènior de AuraPortal
  • 10,00 - 10,30 Preguntes i col·loqui
  • 10,30 Tancament

Aquests esmorzars tenen una freqüència bimensual i volen servir per compartir, en grup reduït (màxim 20 persones) temes i casos que ens puguin ser d'interès, al voltant de les organitzacions, la innovació, els sistemes d'informació i la gestió en diferents àmbits sectorials.

Patrocina:

Ceina. Centre de formació en informàtica i noves tecnologies

 

Organitza i col·labora:

AuraPortal - Advanced Software for Enterprises
TICAnoia
UEA. Unió Empresarial de l´Anoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube