Aqaia

Avinguda Barcelona 105 (IG-Nova Tecnoespai) D4  Mapa
08700 Igualada 
Tel 938066469 
infoaqaia.com
Lloc web
Persona de contacte: Lleonard del Río
Aqaia és una enginyeria de software amb més de 8 anys de experiència, especialitzada en la implantació de solucions a mida basades en SharePoint, mobilitat i .NET.

Productes i solucions

SharePoint. Solucions sòlides i integrades

Una vegada s'han exprimit les capacitats out-of-the-box de SharePoint, ja sigui com a portal intern, gestor documental o eina de treball en equip, els nostres clients es troben en la necessitat d'adaptar el seu comportament al propi negoci.

Solucions a mida. Molts cops les necessitats de les empreses són tan úniques que SharePoint és incapaç d'oferir una solució. Els nostres experts són capaços de crear la funcionalitat a mida per satisfer les vostres necessitats empresarials.

K2. Estem constantment a la recerca de tecnologies i partners que ens permetin accelerar la implantació de les solucions que demanden els nostres clients. La darrera incorporació a les nostres solucions és K2, una plataforma de software per a aplicacions de processos amb formularis, fluxs de treball, dades i informes.

 

Mobilitat. Accés universal

Si no trobes el generador d'apps que faci la teva aplicació, és que necessites una app de veritat. A Aqaia fem apps personalitzades, multi-dispositiu, focalitzant-nos en la robustesa i en aprofitar al màxim el dispositiu.

Xamarin. Xamarin es basa en .NET. És la millor manera de dissenyar, desenvolupar, integrar i testejar les apps per més de 2,6 bilions de dispositius.

HTML5. No és només la darrera versió de l'estàndard HTML. HTML5 és també la nova forma de construir aplicacions per la web i els dispositius mòbils.

 

.NET. A la recerca de la perfecció

No és només .NET. És el que es pot fer utilitzant els millors components. A Aqaia busquem els més adequats per a construir les vostres aplicacions .NET, seguint els principis d'enginyeria i creant solucions sòlides.

DNN Evoq™ Content. Des de fa més de 10 anys treballem amb l'anterior DotNetNuke® Professional Edition, un Sistema de Gestió de Continguts (CMS) que ajuda a crear webs amb un contingut captivador i interaccions atractives. Els usuaris poden editar el contingut a través d'un navegador estàndard sense necessitat de suport d'IT.

The eXpressApp Framework (XAF). Tenim més de 5 anys d'experiència en aquest framework d'aplicacions, flexible i modern, que permet crear potents aplicacions de negoci simultàniament per Windows i per la Web. El disseny modular de XAF facilita la integració de requisits empresarials comuns com la seguretat o la presentació d'informes.

Activitats

Consultoria i assessorament TIC
Disseny i desenvolupament de programari, web i mòbil
Altres
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube