Intesis: ''Uns dels principals reptes de les empreses TIC de l'Anoia es atreure i retenir talent, per evitar la fugida d'empreses i professionals''

Dimarts, 24/09/2019

Equip Intesis

Fundació Equip Facturació Més informació
2000  70 persones 10M € en 90 paisos www.intesis.com

 

 

Intesis
En aquesta ocasió us presentem Intesis, una empresa fundada l'any 2000 que és avui líder en disseny, fabricació i comercialització de solucions innovadores per a l'automatització d'edificis, amb clients arreu del món i que manté la seva seu central a Igualada. 

 

Quina ha estat la trajectòria de la vostra empresa?

L'empresa es va constituir l'any 2000 a Igualada sota la iniciativa del Pere Lumbreras. Més endavant s'hi va incorporar com a soci també en Josep Ceron. Durant l'any 2016 l'empresa fou adquirida per la multinacional sueca HMS Industrial Networks AB, fet que va marcar un punt d'inflexió en la trajectòria de la companyia. Actualment som un equip de 70 professionals i mantenim la seu principal a capital de l'Anoia des d'on donem servei a clients en més de 90 països.

 

Quins són els vostres principals serveis/productes?

Intesis és avui líder en disseny, fabricació i comercialització de solucions innovadores per a l'automatització d'edificis. Creem gateways o passarel·les de comunicació per a diferents tipus de protocols utilitzats en domòtica i/o automatitzacio d'instal·lacions en edificis.

Entre els clients d'Intesis hi ha, des d'usuaris finals dels productes i serveis IntesisHome i Houseinhand, principalment en el mercat residencial, a les principals empreses del món dedicades a l'automatització d'habitatges i edificis, passant per infinitat d'empreses i professionals dedicats també a aquest sector (integradors de sistemes, distribuïdors, fabricants, EMS...) mitjançant solucions IntesisBox .

 

Quin és el vostre valor diferencial?

Tenim una amplia gamma de productes i estem certificats per la majoria d'organismes internacionals de protocols a la majoria de zones del món gràcies al nostres compromís continuat i d'inversió en R + D i especialment a un equip altament qualificat.

 

Com considereu que es troba el sector TIC a la comarca?

El sector TIC a l'Anoia es troba en una situació immillorable. El fet ho demostra que hi hagi empreses capdavanteres de gran dimensió i que algunes d'elles hagin estat en el focus de multinacionals estrangeres.

A l'Anoia s'ha consolidat un hub TIC que ha pres el relleu a altres sectors econòmics tradicionals que en les darreres dècades havien patit la cris i una profunda recessió.

El repte estarà en consolidar aquest hub amb atraccio i retencio de talent juntament amb l'acompanyament d'altres activitats paral·leles vinculades... educació formació, esveniments relacionats, etc  

 

Quins són els reptes de les empreses TIC de l'Anoia?

Considerem que uns dels principals reptes de les empreses TIC de l'Anoia es atreure i retenir talent, per evitar la fugida d'empreses i professionals.

 

Per què creieu que és important formar part de TICAnoia? 
Per la necessitat de crear un hub tecnològic del sector a la ciutat d'Igualada i a la comarca de l'Anoia.

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube