Igualada rebrà la Mobile Week Catalunya el 22 de febrer

Dijous 07/02/2019

La capital de l'Anoia acollirà una jornada centrada per reflexionar al voltant l'impacte de la tecnologia al món empresarial i laboral

Presentacio Mobile Week Igualada

Igualada serà una de les ciutats on se celebraran activitats de la Mobile Week 2019 que, aquest any, ha apostat per anar més enllà de Barcelona i arribarà també a la capital de l'Anoia, Girona, Lleida, Reus i la Ribera d'Ebre.

El passat 6 de febrer van fer la presentació dels actes programats a la ciutat l'alcalde, Marc Castells, la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany, el director General de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, i el president de TIC Anoia, l'associació d'empreses i professionals de la comarca, Jaume Catarineu.

 

Mobile Week Barcelona
Ajuntament d´Igualada
TICAnoia

 

Activitats previstes - 22/febrer matí

10,00h - Taules rodones - Museu de la Pell
Professions en transformació, com serà el futur?
Com despertar les vocacions femenies dins el mon de les TIC
Ponents:  L'organització treballa actualment per a fer-hi participar ponents de destacada trajectòria en els seus respectius àmbits professionals, que aportin als assistents experiència i testimonis de valor.

13,00h - Ponència - Museu de la Pell
L'impacte de la indústria 4.0 en el món del treball
Ponent:  Joan Miquel Hernández Gascón, un dels responsables de l'estudi de la Generalitat de Catalunya titulat precisament L'impacte laboral de la indústria 4.0 a Catalunya. Parlarà de les professions del present i de com s'hauran de transformar per no desaparèixer a curt i mig termini.

 


 

Activitats adreçades a la ciutadania i públic en general - 22/febrer tarda

16,00h - Taller - Adoberia Bella
Com enfocar el nostre talent per als reptes de futur? Com avança el mercat laboral?

17,00h - Taller - Adoberia Bella
Descobrim el blockchain i el seu impacte

18,00h - Taller - Adoberia Bella
Taller de robòtica LEGO

 

Inscripcions properament disponibles a
https://mweek.com/ca/programa/igualada 

 

Mobile Week Catalunya · Per primera vegada, i amb la voluntat d'estendre l'impacte del MWC a tot el territori, aquest any la Mobile Week arriba a tot Catalunya del 14 al 24 de febrer amb edicions simultànies a Barcelona, Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d'Ebre. Impulsada des d'una visió de país per la Generalitat de Catalunya conjuntament amb Mobile Wolrd Capital Barcelona, la primera edició de la Mobile Week Catalunya suma quatre ciutats i una comarca al projecte amb l'objectiu d'estendre al conjunt de la ciutadania la reflexió i el debat sobre la revolució digital i la transformació de la societat que aquesta comporta.

Barcelona acollirà, del 14 al 23 de febrer, la tercera edició de la Mobile Week Barcelona, amb una programació de més de 80 activitats pròpies i més de 50 d'entitats col·laboradores distribuïdes en més de 60 espais públics i amb la presència de més de 100 ponents. A la Ribera d'Ebre, les activitats duraran tota la setmana, del 18 al 24 de febrer; els gironins podran gaudir durant tres dies d'aquesta iniciativa del 21 al 23 de febrer, i a la resta de localitzacions se celebrarà una única jornada d'activitats. A Igualada,  tindrà lloc el divendres 22 de febrer i a Lleida i Reus el dimecres 20 de febrer. En total, les cinc iniciatives noves tenen previst programar 25 conferències i taules rodones, 15 tallers i presentacions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio, 3 exposicions i 5 activitats per al públic juvenil o familiar. A més, comptaran amb 110 ponents convidats. Aquests tallers i conferències abordaran temes com la influència del mòbil i les tecnologies en la vida quotidiana, les ciutats i els territoris digitals, els reptes de la mobilitat, el talent i la formació digital, o l'impacte i les oportunitats de la transformació digital en sectors com la salut o l'economia solidària, entre altres.

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube