Tendències en disseny i desenvolupament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació pensant en la gent gran

L'objectiu principal d'aquesta presentació es apropar aspectes d'investigació actuals en el disseny i desenvolupament de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) pensades per a la gent gran, grup de persones que creix més ràpid que cap altre grup demogràfic a nivell global.
Dimarts, 03/12/2019

Segons les perspectives demogràfiques mundials del 2017: l'informe revisat, s'espera que el nombre de persones majors de seixanta anys superi el doble per al 2050 (de 962 milions a 2.1 milions) i es triplicarà per al 2100 (a 3.100 milions) . A nivell mundial, el grup de persones de més de seixanta anys creix amb més rapidesa que cap altre grup demogràfic.

En aquesta sessió en Sergio Sayago, investigador del campus universitari UdL-Igualada amb més de 10 anys d'experiència a nivell internacional en TIC i envelliment ens presentà les relacions entre la gent gran amb les TIC i les diferents visions que tenen com a usuària de les TIC. Es van aboradar les tendències tecnològiques actuals com per exemple e-salut o la intel·ligència artificail i es van donar recomanacions sobre disseny, accesibilitat i eines per implementar les TIC pensant en aquest creixent col·lectiu. 

Aqui hi trobareu el material de la presenciació:

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube