1ª Trobada de treball d'Associacions TIC de Catalunya

Dilluns 25/04/2011
Les associacions d'empreses TIC reclamen actuar de manera més directa en la Formació Professional destinada al sector

En el marc de la trobada de Treball d'Associacions TIC de Catalunya celebrada a Igualada

1ª Trobada de treball Associacions TIC de Catalunya
1ª Trobada de treball Associacions TIC de Catalunya
Les Associacions TIC de Catalunya volen més implicació i participació en el programes de Formació Professional destinats a ensenyaments TIC tal i com es va posar de manifest el passat 25 de març durant la Trobada de Treball d'Associacions TIC Territorials de Catalunya i acorden treballar plegades per aprofitar sinergies.

L'acte era organitzat per la Comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia (TICAnoia) i va comptar amb la participació de les Associacions TICAnoia, TICOsona , TICBerguedà , ASEITEC , TICValles-UEI-CTUG, AENTEG , TICBages, TICTarragona , ATI i COEINF , CatPL , FAETICC i la FUNDACIÓ CECOT INNOVACIÓ .

El president de la FAETICC, Jaume Planas, va recordar durant la seva intervenció que el paper de les patronals està canviat “no només hem de fer de Lobbys. Cal que, des de les nostres organitzacions, facilitem la formació especialitzada als treballadors del sector TIC”. En aquesta línea els representants de les Associacions TIC presents a l'acte van posar de manifest que la Formació Professional en aquests moments no està transmeten als futurs professionals l'ètica de l'esforç, la innovació i la creativitats, elements indispensables avui “per reeixir amb èxit no només en el nostre sector sinó en qualsevol àmbit professional”.

Els representants de les empreses TIC creuen que Catalunya necessita un canvi en el sistema educatiu que introdueixi com a valors fonamentals la creativitat i la innovació i consideren que les seves organitzacions poden jugar un paper important.

Durant la trobada, les Associacions TIC van decidir incorporar-se i potenciar l'associacionisme TIC des de la FAETICC. Igualment es va acordar crear un espai web comú que serveixi de plataforma de col•laboració per a tots els agents TIC catalans així com redefinir i ampliar els serveis que cal prestar als associats tant des de la Federació com des de les diferents organitzacions territorials.

La propera trobada de treball es celebrarà durant el darrer trimestre de l'any a Granollers.

1ª Trobada de treball d'Associacions TIC de Catalunya
1ª Trobada de treball d'Associacions TIC de Catalunya

Algunes de les presentacions disponibles a la Docuteca

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube