Arriba la primera edició de FiraBIT, la mostra de les tecnologies TIC

FiraBIT se celebrarà els propers 14 i 15 de juny, coincidint amb la segona edició de FirAnoia. Aquesta és una iniciativa de TICAnoia, amb el suport del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada i Fira d'Igualada.
 
El seu objectiu és ser un espai de promoció i difusió de les tecnologies de la informació i de la comunicació, les TIC.
TICAnoia, l'associació per l'impuls TIC de la comarca, organitza la primera edició de la FiraBIT, una mostra professional, social i lúdica vinculada al món de les TIC, les tecnologies de la informació i de la comunicació.
 
Aquesta és una iniciativa de TICAnoia per acostar i difondre les tecnologies que ens permeten connectar-nos a Internet i a milers d'aplicacions mòbil i que per aquesta primera edició ja té preparades diverses activitats per a tots els públics.
 
firaBIT
FiraBIT'14 es realitzarà el cap de setmana del 14 i 15 de juny, coincidint amb la segona edició de FirAnoia, i és possible gràcies al suport del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada i de Fira d'Igualada. Els actes es realitzaran a l'Escola de Música d'Igualada i inclouen un taller de webapps, una mostra d'app per a mòbils fetes a Igualada, una demostració d'impressores 3D i una LAN Party per als afeccionats als jocs d'ordinador.
 
FiraBIT neix amb l'objectiu de convertir-se en una mostra de referència en l'àmbit TIC i ser un punt de trobada d'empreses, professionals i usuaris de les TIC, per tal de donar a conèixer les últimes tendències, les empreses del sector i les aplicacions pràctiques de les TIC. FiraBIT està organitzada per TICAnoia, l'associació anoienca que impulsa aquestes tecnologies a Igualada i a la comarca de l'Anoia.
 
 
Presentació de firaBIT. Jaume Caterineu (TICAnoia), Joan Domènech (Fira Igualada) i Àngels Chacón (Ajuntament d'Igualada)
Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube