Claus i consells per obrir una botiga de venta online per Internet

Dimarts 03/01/2012
La comissió TIC de la UEA, TICAnoia, organitza un nou Cafè Digital en el que descobrirà els detalls que s´han de tenir en compte a l´hora d´obrir una botiga online a Internet. Ho farà de la mà de l´anoienc Jordi Tomàs, que presentarà el projecte de Luz84.com.

La jornada es farà el proper dimarts 7 de febrer, a la seu de la Unió Empresarial de l´Anoia.

Jordi Tomàs responsable TIC de Luz84.com, un portal especialitzat en la venta de làmpades i llums exclusivament per Internet.

Luz84 - botiga de il·luminació
Igualada, 15 de febrer de 2011.- El proper dimarts 7 de febrer, la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´Anoia, TICAnoia, organitza el 17è Cafè Digital, on descobrirà quins passos s´han de seguir per obrir una botiga de comerç electrònic a Internet. Ho farà de la mà de l´anoienc Jordi Tomàs, fundador i responsable TIC de Luz84.com i que explicarà els secrets que s´amaguen darrera de tota botiga de comerç electrònic.

Tomàs és el fundador de Luz84.com, un portal de venta de llums i làmpades de tot tipus i que ven de forma exclusiva per Internet. Tomàs explicarà, des de la seva pròpia experiència, les amenaces, les oportunitats, els punts forts i els punts febles que qualsevol es pot trobar a l´hora d´iniciar un comerç-e minorista i real. Quins passos s´han de fer, quins consells s´han de seguir i quines són les claus per a que el negoci tiri endavant.

Els Cafès Digitals són trobades mensuals organitzades per TICAnoia amb la voluntat d´explicar i donar a conèixer temes i casos relacionats amb la innovació i els sistemes d´informació que puguin ser d´interès. La trobada començarà a les 8.40h amb un cafè-networking i finalitzarà a les 10.30h. Les inscripcions es poden fer al web de TICAnoia www.ticanoia.cat

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube