Com les empreses de la comarca poden innovar: objectiu de la jornada “Perspectives d’Innovació a l’Anoia”

Dilluns 20/04/2015
Aquesta jornada es fa el proper dilluns 27 d'abril al Centre d'Innovació Anoia i està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Vilanova del Camí, el Centre Tecnològic Leitat, la Unió Empresarial de l'Anoia i TICAnoia.

La jornada preveu parlar de la innovació empresarial des de diferents punts de vista i donar a les  empreses parIcipants les claus, motivacions i ajudes públiques per emprendre diferents projectes  d'innovació. Per fer-­‐ho, la jornada constarà d'una ponència sobre les oportunitats d'innovació que  he preparat Leitat i una taula rodona en la que hi parIciparan representants de diferents empreses  de l'Anoia que han innovat amb èxit. Entre elles, ABACUS; Planext; Piera Ecoceràmica; el Gremi  de blanquers del Clúster de la pell i la start-­‐up tecnològica Cubus Games, que estarà representada  per Jordi Solà; emprenedor i co-­fundador. 

La jornada començarà a les 9.30h del matí amb la recepció i acreditació dels participants, el  lliurament de la documentació i la benvinguda oficial. El Secretari d'Universitats i Recerca de la  Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà, serà l'encarregat de cloure aquesta primera jornada  sobre innovació a la comarca de l'Anoia. En finalitzar l'acte, i prèvia inscripció, les empreses que ho desitgin podran rebre assessorament i orientació personalitzada a càrrec dels assessors de LEITAT.  Aquest es un acte que compta amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona. 

La  participació a la jornada és gratuïta, però caldrà fer reserva prèvia al Centre d'Innovació Anoia, al  carrer dels Impressors, 12 de Vilanova del Camí, per correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat o al telèfon 93 805 44 11 (extensió 5).

Centre d'Innovació Anoia (Vilanova del Camí)

Agenda > Darreres activitats > 1ª Jornada Perspectives d’Innovacio a l’Anoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube