Crida al voluntariat per a la First Lego League 2020 organitzada pel Campus Universitari d'Igualada - UdL.

Dimecres 27/11/2019

First Lego League

 

Voluntariat FirstLego League

El Campus Universitari Igualada – UdL des del Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació - 2019-20 estan organitzant la First Lego League 2020, que es realitzarà el 7 de Març 2020 i...

 

Et necessiten!

 

Les persones voluntàries són un element molt important en la realització de l'esdeveniment. Sense elles, no es podria realitzar la First Lego League.  Les responsabilitats del personal voluntari són:
 

  1. Assistir a una o dos reunions de formació / preparació (dates per confirmar) abans del 7 de Març,
     
  2. Ajudar a preparar el material la tarda del dia abans del 7 de Març,
     
  3. Participar activa i pro-activament durant el dia 7 de Març, de 7.30 a 14.00, aproximadament, acompanyant als equips, ajudant en el registre, fent d'àrbitre i de jutge...hi ha feina per a tothom!
     

Les persones voluntàries viuran una experiència vital difícil de comparar: gestió d'un esdeveniment molt dinàmic, amb participació de gent de diferents edats (per ex. famílies senceres) i sectors de la comarca de l'Anoia, aprenentatge, col·laboració...i competició sana!!

 

Per participar 

Si-us-plau envieu un e-mail al Responsable de Voluntaris de la First Lego League 2020 a Igualada (Sergio Sayago, sergio.sayago@diei.udl.cat) amb el vostre nom i dades de contacte (per ex. direcció de correu-e) abans del 5 de Desembre.

Amb la vostra col·laboració, es començarà a organitzar tot plegat, i més endavant us contactaran per formalitzar la inscripció - mitjançant un Google Form o similar.

Us hi esperem a totes i tots, el talent de l'Anoia ha d'estar representat a la Lego League!

 

Crèdits ECTS

Alumnes que no hagin participat en el voluntariat de l'anterior edició de la First Lego League poden demanar la convalidació d'1 ECTS - parleu amb el director de l'esdeveniment (felix@diei.udl.cat). Si vàreu participar a l'anterior edició, també ho podeu fer en aquesta - però no es pot aplicar la convalidació de crèdits. De fet, esperem que vulgueu repetir, ja que necessitem a persones dinàmiques, responsables i amb ganes de fer que la Lego League al nostre Campus d'Igualada sigui tot un èxit!

 

Més informació sobre el torneig internacional

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube