El cinquè Dinar Networking vol explorar les oportunitats de la Mobile World Capital Barcelona

Dilluns 16/04/2012
Agustín Cordón, vicepresident executiu de la Fundació MWC i director general de Fira de Barcelona, serà el principal convidat d'aquesta jornada.

El proper dijous 26 d´abril se celebrarà la cinquena edició del Dinar Networking de la comissió TIC de la Unió Empresarial de l'Anoia, TICAnoia. En aquesta jornada es vol aprofundir en les oportunitats de negoci que brinda el nomenament de Barcelona com a Mobilie World Capital entre 2012 i 2018

Igualada, 16 d´abril de 2012.- Quines oportunitats de negoci pot aportar el nomenament de Barcelona com a capital mundial del mòbil? Com Igualada, la comarca de l´Anoia i les empreses i emprenedors del territori se´n poden aprofitar? Quines sinèrgies es poden derivar en benefici dels diferents sectors industrials i comercials del territori? Aquestes són algunes de les preguntes que intentarà respondre el cinquè Dinar Networking de la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´Anoia, TICAnoia, que se celebrarà el proper dijous 26 d´abril al restaurant Ses Oliveres d´Igualada.

Mobile World Capital Barcelona
Aquesta cinquena edició del Dinar Networking de TICAnoia vol conèixer les possibilitats que la Mobile World Capital Barcelona pot aportar a la comarca i a les empreses i emprenedors locals i quins projectes es poden desenvolupar a la comarca aprofitant l´estela de la celebració a Barcelona de la fira més important al món sobre la tecnologia mòbil i la mobilitat.

Aquesta jornada es fa en un moment clau, ja que fa pocs mesos que Barcelona va ser escollida capital mundial del mòbil  i tot just ara s´estan fent els primers passos per consolidar la capital catalana com a referent de la industria de la telefonia mòbil i la mobilitat. De fet, es calcula que aquesta fira i la capitalitat de Barcelona poden convertir Catalunya en hub tecnològic en aquest sector i la injecció de 3.500 milions d´euros a l´economia del país.

Agustín Cordón, vicepresident executiu de BMWC. Director general de Fira de Barcelona
Agustín Cordón, vicepresident executiu de BMWC. Director general de Fira de Barcelona

Agustín Cordón, vicepresident executiu de la Fundació World Mobile Capital Barcelona i director general de Fira de Barcelona, serà el convidat encarregat d´apropar-nos una visió sobre oportunitats de negoci d´aquesta capitalitat.

Aquesta jornada està pensada per a empreses, empresaris, emprenedors i totes aquelles persones interessades en implantar solucions innovadores de mobilitat i les empreses TIC interessades en desenvolupar aquestes tecnologies. Per apuntar-se aquesta jornada cal registar-se al següent formulari abans del 24 d´abril. El preu del dinar es pot abonar el mateix dia del dinar.  La jornada començarà a les 12,00h i finalitzarà cap a les 16,00h.

Agenda de l'activitat

Els Dinars Networking de TICAnoia

Els Dinars Networkings de TICAnoia són trobades anuals organitzades per la comissió TIC de la Unió Empresarial, TICAnoia. El seu objectiu és el de presentar una temàtica, oportunitat empresarial o tema d´interès relacionat amb les TIC, les tecnologies de la informació i de la comunicació. L´any passat, per exemple, es va presentar el projecte de fibra òptica a la ciutat d´Igualada.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube