El concurs EntreviSTEM de TICAnoia ja té guanyador

Divendres 27/05/2022

El concurs EntreviSTEM, organitzat per TICAnoia per fomentar les vocacions STEM en les joves de la comarca, instava als alumnes d'entre 10 i 14 anys a realitzar una entrevista a una professional de l'àmbit STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).
Entre els participants de 1r-2n d'ESO, el guanyador ha estat l'equip MYJM de l'Escola Pia d'Igualada amb la seva entrevista a la professional Laia Estruch. L'equip guanyador ha estat obsequiat amb un xec de 200€ en material promocionat per Bureau Vallée, una formació per a tot el grup classe “Comuniquem-nos millor” impartida per l'experta en oratòria Xènia Castelltort de l'empresa Express Yourselfie, una subscripció mensual a Filmin i una entrada a l'Ingravita per cada membre del grup, i un altaveu sense fils cortesia del centre de formació Ceina. D'altra banda, la categoria de 5è-6è de primària ha quedat deserta.

El concurs va tancar amb una participació de 28 alumnes i 31 professionals STEM voluntàries. TICAnoia valora molt positivament totes les entrevistes rebudes, amb un resultat de puntuacions molt ajustat. El jurat ha valorat els treballs dels participants basant-se en la seva qualitat, coherència amb el tema de treball i originalitat, i ha estat compost per representants de TICAnoia, professionals en l'àmbit de la docència i també de la comunicació.

MYJM Escola Pia d'Igualada, equip guanyador de la 2a edició del concurs EntreviSTEM per la seva entrevista a la professional Laia Estruch.
MYJM Escola Pia d'Igualada, equip guanyador de la 2a edició del concurs EntreviSTEM per la seva entrevista a la professional Laia Estruch.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube