El Director General de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWC) es reuneix amb Marc Castells i TICAnoia

Dijous 10/05/2018
Dijous passat es van reunir a l'Ajuntament membres de la Fundació Mobile World Capital (MWC) amb l'Alcalde d'Igualada i els regidors Jordi Pont i Àngels Chacón.

Per part de la Delegació de la Fundació Mobile World Capital hi foren presents el seu Director General Carles Grau i el Director de Màrqueting  Juan Baselga.

La trobada va ser organitzada per l'Associació TICAnoia per propiciar que Igualada sigui seu d'actes i activitats relacionades amb el Congrés de Telefonia Mòbil que cada any es fa a Barcelona.

En la reunió l'Alcalde va ser molt receptiu i es van posar les bases perquè de cara 2019 es puguin fer a Igualada actes relacionats amb la telefonia mòbil al voltant de la Moblie Week que aquest 2018 s'ha centrat únicament en actes a Barcelona i L'Hospitalet.

El President de TICAnoia Jaume Catarineu, acompanyat de representants de les empreses MPM i Iguana i de membres de la Junta van demanar implicació per part del la Fundació MWC i de l'Ajuntament per tal que a Igualada pugui ser seu d'alguna prova pilot en la tecnologia 5G. En aquest àmbit van sortir algunes proposes que seran treballades en el futur immediat. 

Atès que TICAnoia assumeix des de l'any passat la presidència de Sinergia, la coordinadora d'entitats TIC de Catalunya, dins el marc de la reunió també s'han explorat possibilitats de coŀlaboració del MWC amb altres territoris interiors de Catalunya.

Finalment la trobada va servir per treballar en àmbit de la formació al voltant del projecte educatiu mSchoools

Trobada  Delegació Fundació Mobile World Capital Barcelona amb l'Ajuntament d'Igualada, TICAnoia i Sinergia
Trobada Delegació Fundació Mobile World Capital Barcelona amb l'Ajuntament d'Igualada, TICAnoia i Sinergia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube