Els sistemes de Gestió de Processos de Negocis (BPM), protagonistes del segon Cafè Digital de TICAnoia de l’any

Dilluns 27/04/2015
Aquest proper dimarts 5 de maig es realitzarà aquesta trobada en la que es mostraran els BPM, sistemes que permeten millorar la productivitat de les empreses. La sessió es farà a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia, a partir de les 9.00h i amb la col·laboració de la mateixa UEA, TICAnoia, AuraPortal i amb el patrocini de CEINA.

Les empreses han d'executar, en el seu dia a dia, una enorme quantitat de dades i processos. Per poder reduir costos i millorar la productivitat, les empreses poden optar per fer servir sistemes de Gestió de Processos de Negocis (BPM, per les seves sigles en anglès, Business Process Management), una solució que es presentarà aquest proper dimarts 3 de maig en el segon Cafè Digital de TICAnoia de l'any.

Es farà de la mà de Marcos Falagán, consultor sènior d'AuraPortal, qui farà un recorregut per les característiques i avantatges d'aquests sistemes i mostrarà exemples i casos reals de com diferents empreses gestionen aquests sistemes per millorar la seva productivitat, reduir temps en l'execució dels processos de l'empresa i reduir els errors humans.

L'aplicació d'aquests processos pot ser molt beneficiós per a les empreses, ja que en millorar la productivitat, pot realitzar un millor producte, augmentar la satisfacció dels clients i aconseguir noves ventes. Falagán explicarà què han de fer les empreses per introduir aquests sistemes. Les inscripcions estan limitades a 20 persones i són gratuïtes.

Els Cafès Digitals tenen una freqüència bimensual i volen servir per compartir en grup reduït projectes i solucions d'interès en l'àmbit de les tecnologies de la informació. 

Patrocina:

Ceina. Centre de formació en informàtica i noves tecnologies

 

Organitza i col·labora:

TICAnoia
AuraPortal - Advanced Software for Enterprises
UEA. Unió Empresarial de l´Anoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube