Engisoft explica als estudiants anoiencs les solucions tecnològiques per a la gestió de centres turístics

Dissabte 26/01/2013
Josep Piqué, , director general d´Engisoft, i Toni Tebas, director de sistemes i infraestructures, expliquen a una setantena d´estudiants TIC de la comarca com es pot gestionar tota la informació de les grans cadenes hoteleres, amb més de 400 hotels, amb uns 30.000 usuaris en 27 diferents països.

Igualada, 26 de gener de 2013.- El passat mes de gener es va fer la quarta trobada de TICAnoia amb els estudiants d´informàtica i de les tecnologies de la informació i de la comunicació de la comarca. En aquest cas, l´empresa Engisoft va explicar als alumnes les solucions tecnològiques per a la gestió dels centres turístics. Josep Piqué, , director general d´Engisoft, i Toni Tebas, director de sistemes i infraestructures van ser els conductors d´aquesta nova trobada de l´associació d´empreses TIC de la comarca.

Engisoft
Els dos responsables de Engisoft va explicar als alumnes les diferents experiències tecnològiques que han viscut al llarg dels anys, i com l´empresa ha de reinventar-se any rere any per adaptar-se al que el mercat demanda.

Troabada Engisoft per als alumnes TIC de Milà i Fontanals via TICAnoia (Igualada)
Troabada Engisoft per als alumnes TIC de Milà i Fontanals via TICAnoia (Igualada)
Josep Piqué, director general d´Engisoft, va introduir Engisoft als alumnes. Aquesta és  una empresa que va néixer al 1990, amb oficines a Igualada i que actualment compta amb 30 treballadors i que són referència en el sector hoteler, turisme sotes les marques comercials ENGISOFT i BIRD. Engisoft ha creat el seu propi software de gestió d'hotels. Engisoft es dedica a oferir solucions tecnològiques per a la gestió de centres turístics (hotels, resorts, restauració, camps de golf, spa...), consultoria, implantació, formació, integracions i serveis post-venda. 

 

Toni Tebas, director de sistemes i infraestructures, va explicar als alumnes la seva experiència personal, les responsabilitats que comporta la seva feina, quines tasques està duent a terme, així com la manera en que es va incorporar a Engisoft. En Toni és exalumne del Milà i va passar per les mateixes experiències que els alumnes assistents, pel que va aprofitar per explicar com va ser el seu pas d'estudiant a treballador d'una empresa de software.

La conferencia va concloure amb una ronda de preguntes, en la qual es va poder copsar un alt grau d´interès per part dels alumnes assistents, al observar que una empresa d´Igualada pot fer i mantenir infraestructures com les presentades.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube