EsTIC de FESTA, 10è Aniversari de TICAnoia

Dijous 09/11/2023
La celebració dels 10 anys aplega un centenar de professionals TIC

L'EsTIC de FESTA va tenir lloc el passat dijous 9 de novembre a l'edifici de l'Antic Escorxador d'Igualada. Va ser una nit per connectar, compartir coneixements i celebrar una dècada de projectes en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Amb un enfocament a la reflexió i al teixir xarxa entre professionals, TICAnoia vam celebrar una nit plena d'activitats inspiradores que va agrupar un centenar de persones del sector TIC.

El president Jordi Solà, va subratllar la importància de l'esdeveniment com a punt de trobada del sector perquè “Som testimonis d'una transformació digital que canvia constantment i que, més que mai, requereix la nostra adaptació i lideratge, per això és tant important poder recórrer aquest camí plegats”.

Com a celebració dels 10 anys no hi va faltar un reconeixement a Ramon Costa, el primer president de TICAnoia, el 2013, quan es va fundar l'entitat amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les empreses del nostre territori.

Un dels esdeveniments destacats de la nit, va ser la xerrada d'Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia, titulada "Abans morta que analògica". Un altre dels actes destacats de la jornada va ser lloc la taula rodona "Vocacions digitals més enllà del gènere", que formava part del Cicle Dona TIC de la Generalitat de Catalunya, alineada amb el compromís de TICAnoia amb la igualtat de gènere i l'empoderament de les dones en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La taula va comptar amb la presentació enregistrada de Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, i amb la participació de distingides professionals del sector, com Conxi Pérez Andreu, cofundadora i CEO de Rolldbox Games; Ester Comenge, cofundadora i CEO Burzon Comenge; Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia i moderada per la periodista Mireia Guilella.

I per acabar la nit, va tenir lloc un espai de networking en un ambient distès que va permetre als participants connectar i intercanviar idees. 

La indústria TIC a l'Anoia és un sector que experimenta creixements cada any. El 2021 s'estima que a la comarca ocupava a més de 800 professionals, i generava un impacte econòmic a nivell de facturació de gairebé 78 milions d'euros anuals. 

 

Us ho vàreu perdre? Aquí teniu un recull d'imatges de l'EsTIC de FESTA i el vídeo del streaming de tot l'acte: 
 

esTICdeFesta, 10è Aniversari TICAnoia

 

 

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube