Èxit de participació durant la segona edició de l’Anoia Tast-Tech 2017

Dissabte 18/11/2017
La segona edició de l'Anoia Tast-Tech, la mostra tecnològica per apropar les TIC al món educatiu, va omplir el recinte del Museu de la Pell de mestres, infants, famílies, entitats i empreses del sector

Anoia Tast-Tech

La segona edició de l'Anoia Tast-Tech va ser tot un èxit. Centenars de persones van acostar-se a la segon edició d'aquesta mostra tecnològica enfocada al món educatiu. Més de 150 infants i joves van apuntar-se als diferents tallers que es van organitzar durant tot el matí i la sala de l'auditori es va omplir de joves, pares i mares druant la conferència “Vull dedicar-me a fer videojocs, què faig? a càrrec de Gina Tost, Periodista especialitzada en tecnologia, videojocs, economia mobile i startups”.

Nenes i nens tastant la programació durant l'Anoia Tast-Tech 2017 (Imatge: Gina Tost)
Nenes i nens tastant la programació durant l'Anoia Tast-Tech 2017 (Imatge: Gina Tost)
Els participants i el públic vingut de tota la comarca van poder programar diversos robots, programar videojocs, crear circuits elèctrics, realitat augmentada o muntar un drone, dins d'un ambient distès i amè per a grans i petits. A més, els alumnes de diferents escoles van presentar les seves experiències tecnològiques. 

L'Anoia Tast-Tech ha estat una iniciativa del Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia, inQuiet i TICAnoia amb el suport econòmic de l'Ajuntament d'Igualada i la col·laboració de:

Col·laboradors Anoia Tast-Tech 2017

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube