Igualada organitza la segona mostra tecnològica Anoia Tast-Tech

Dilluns 06/11/2017
L'Anoia Tast-Tech neix amb l'objectiu d'apropar i promoure la tecnologia a la societat i molt especialment a la comunitat educativa (pares i mares, mestres i alumnes).  Hi haurà tallers, xerrades i activitats adreçades a infants, joves i adults.

Anoia Tast Tech 2017

L'Anoia, i en especial Igualada, fa anys que arrossega un dèficit de professionals en el sector tecnològic i, més concretament, en el sector de les tecnologies de la informació. Prova d'això la tenim en la recurrent aparició de la problemàtica en els mitjans de comunicació.

Tres entitats (el Centre de Recursos Pedagògics de l'Anoia, inQuiet i TICAnoia) han decidit aplegar esforços per dur a terme el primer Anoia Tast-Tech, una mostra tecnològica amb un objectiu clar: promoure l'apropament de la tecnologia a tots els agents de la comunitat educativa i a la societat en general, donant a conèixer diferents dispositius i el seu funcionament.

La segona edició es durà a terme el proper dissabte 18 de novembre de 10 a 14h al Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, on s'hi podran trobar projectes artisticotecnològics, projectes educatius i empresarials, tallers tecnològics per a diverses edats (prèvia inscripció), xerrades de 10 minuts a càrrec de les entitats tecnològiques participants i una conferència (a les 11,45) adreçada a tots els públics i que porta per nom “Vull dedicar-me a fer videojocs, què faig? a càrrec de Gina Tost, Periodista especialitzada en tecnologia, videojocs, economia mobile i startups.

A més, durant tota la matinal, hi haurà activa una app per Android desenvolupada per estudiants de l'Institut Milà i Fontanals que permetrà als assistents acumular una sèrie de punts que es podran descanviar a  final de la jornada en una subhasta de productes tecnològics patrocinats per diverses empreses del sector TIC.

En els darrers anys s'ha anat desenvolupant diverses accions per corregir aquest dèficit de professionals en el sector tecnològic. Entre d'altres, s'han fet activitats extraescolars tecnològiques en centres docents i en entitats dedicades a la formació, així com també campanyes de sensibilització dirigides a joves estudiants.

L'Anoia Tast-Tech té el suport de l'Ajuntament d'Igualada.

Per a més informació i inscripcions s'ha d'accedir a www.anoiatasttech.cat.

Agenda > Darreres activitats > 1r. Anoia Tast-Tech: mostra tecnològica

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube