Igualada tindrà un Postgrau en Direcció de Projectes

Diumenge 27/01/2013
Aquest postgrau està adreçat als professionals, directius i directors de projectes que vulguin millorar les seves competències i habilitats en la gestió de projectes, un factor clau per potenciar la competitivitat de les empreses i dels projectes emprenedors. El postgrau està organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, amb la col·laboració de TIC Anoia, la Unió Empresarial de l'Anoia i l'Ajuntament d´Igualada i amb el suport de Ceina i marcmanye.com

Igualada, 27 de gener.- Igualada impartirà, aquesta primavera, el primer Postgrau en Direcció de Projectes (PEDP), una iniciativa que pretén fomentar i millorar les capacitats en direcció de projectes. Aquest postgrau és una iniciativa de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, adscrita a la UAB, amb la col·laboració de TIC Anoia, la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) i l'Ajuntament d'Igualada i amb el suport de Ceina i marcmanye.com i pretén donar noves eines per fer més competitives les empreses.

Project management
El PEDP s'adreça a gerents, responsables de projectes, directors generals, consultors i responsables d'equips que vulguin desenvolupar noves eines i tècniques per gestionar i liderar d'una forma més eficient els projectes que duen a terme, ja sigui en una empresa consolidada, en PIMES o en nous projectes emprenedors. Les habilitats per gestionar un projecte són essencials per aconseguir els objectius de l'empresa, millorar resultats i, en definitiva, ser més competitius en un món cada cop més globalitzat.

El Postgrau ensenyarà als alumnes en la definició, planificació i gestió dels projectes a través de l'anàlisi de casos i mòduls de treballs, a més de treballar en habilitats de comunicació, presentació i treball en equip. Les sessions del Postgrau combinaran les classes teòriques i pràctiques, per a que els alumnes puguin desenvolupar plenament aquestes noves habilitats.

Els organitzadors creuen que aquesta és una aposta de gran valor per empreses, PYMES i professionals, ja que el postgrau aporta habilitats essencials en el dia a dia de qualsevol empresa. A més, aquest és un postgrau amb un gran prestigi al nostre país, ja que fins ara s'han celebrat sis edicions a Sant Cugat. Les classes es faran amb un número reduït d'alumnes, el que permet realitzar dinàmiques més properes amb l'alumnat, un aspecte distintiu de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà.
Les sessions d'aquest Postgrau en Direcció de Projecte es faran tots els divendres i un de cada dos dissabtes al matí, per tal de poder compatibilitzar les classes i l'activitat professional.

El postgrau es presentarà el 11 de febrer

Per tal de presentar el postgrau en societat i fer-ne una primera introducció, s'ha organitzat pel proper 11 de febrer la conferència “La gestió del canvi associat a projectes tecnològics. Recomanacions pràctiques” que impartirà el professor Ramon Costa. La conferència serà gratuïta i se celebrarà, a partir de les 19h, a la seu de la Unió Empresarial de l'Anoia.

A més, s'han previst una sèrie de reunions informatives per a que els futurs alumnes puguin conèixer tots els detalls del curs i puguin preguntar qualsevol dubte que tinguin. Aquestes reunions es faran entre l'última setmana de febrer i la primera de març.

Les inscripcions ja es poden fer a la Secretaria EUG Informática, de les Escoles Universitàries Gimbernat y Tomàs Cerdà. Els interessats podran ampliar aquesta informació a la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA), al web de TICAnoia (www.ticanoia.cat), a IGnova Empresa de l'Ajuntament d'Igualada i a Ceina.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube