Jaume Catarineu, reelegit president de TICAnoia

Dilluns 01/06/2015
El passat divendres 29 de maig es van fer les eleccions a la presidència de TICAnoia entre tots els socis de l'entitat

Jaume Catarineu, President de TICAnoia, 2015
Jaume Catarineu, President de TICAnoia, 2015

Jaume Catarineu serà el president de TICAnoia per dos anys més. Aquest va ser el resultat de les eleccions a la presidència que es van fer el passat divendres 29 de maig. Jaume Catarineu és enginyer superior en informàtica i CEO d'Ubiquat Technologies, una empresa especialitzada en sistemes de pagament digitals i que té seus a Igualada i a Cornellà. Catarineu és president de TICAnoia des de febrer de 2012, quan encara era Comissió TIC de la UEA, prenent el relleu d'en Ramon Costa.

Tot i ser la única candidatura que es va presentar a les eleccions de l'associació per a l'impuls TIC de la comarca de l'Anoia, en Jaume Catarineu va ser reelegit president de l'entitat per unanimitat de tots els socis presents a la votació. Durant la presidència de Catarineu l'associació ha impulsat diversos projectes com la campanya “Informàtica, professions de futur” amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada; la trobada tecnològica FiraBit, que es farà el proper cap de setmana 3, 4 i 5 de juliol.

En Jaume Catarineu afronta ara un nou mandat de dos anys en el que espera reforçar l'associació,  constituïda com a entitat sense ànim de lucre el maig de 2013, i engegar nous projectes que impulsin les tecnologies de la informació i la comunicació a tota la comarca de l'Anoia, així com mantenir les activitats pròpies de l'associació, com ara els Cafès Digitals.

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube