Jordi Solà, nou president de TICAnoia

Divendres 25/10/2019
El passat divendres 25 d'octubre es van dur a terme les eleccions a la presidència de TICAnoia entre tots els socis de l'entitat.

Jordi Solà serà el 3r president de TICAnoia per als propers tres anys. Aquest va ser el resultat de les eleccions a la junta directiva que es va dur a terme el passat divendres 25 d'octubre a la seva seu a IG-Nova Tecnoespai d'Igualada.

Jordi Solà és enginyer informàtic per la Universitat de Lleida i CEO cofundador de Cubus Games, un estudi creatiu amb seu a Igualada especialitzat en la creació, disseny i desenvolupament d'experiències interactives en l'entorn dels videojocs. Solà és membre de la junta des de 2014 i pren el relleu de l'anterior president Jaume Catarineu.

La de Solà va ser l'única candidatura que es va presentar a la presidència a les eleccions de l'associació resultant escollida per unanimitat de tots els socis presents a la votació.

Durant l'assemblea es va agrair al president sortint Jaume Catarineu la seva tasca al davant de l'associació durant els últims anys en que va impulsar diversos projectes i activitats que recull en relleu la nova presidència.

En Jordi Solà afronta ara un nou mandat de tres anys en els que espera reforçar l'associació i endegar nous projectes que impulsin les tecnologies de la informació i la comunicació a tota la comarca de l'Anoia, així com mantenir les activitats pròpies de l'associació.

Jordi Solà, president de TICAnoia
Jordi Solà, president de TICAnoia

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube