L’Empresa 4.0: IoT, sensors, Manteniment predictiu i visió artificial a la indústria

Dimarts 28/05/2019
TicAnoia i UEA organitzen una sessió per conèixer casos d'èxit en transformació digital als sectors industrials

Veure de prop l'expertesa i els casos d'èxit d'empreses i tècnics clau en transformació digital i molt especialment en certes branques de la tecnologia 4.0, permeten conèixer de primera mà de quina manera les nostres empreses, siguin del sector que siguin, poden esdevenir més competitives i més productives. De quina manera? Gràcies a eines i estratègies de la nova era tecnològica com és l'IoT, els sensors aplicats en maquinària i/o en processos, les oportunitats que brinda el manteniment predictiu al poder actuar amb antelació a possibles parades, erros o problemes durant el procés,  així com també conèixer quines aplicacions reals i funcionals té la visió artificial en l'àmbit empresarial i industrial.

Serà a través d'una una sessió en la que comptarem amb Manel Lopez, divulgador i autor del llibre Internet de las cosas – La transformació digital de la societat que ens explicarà tot el que hem de saber de l'Internet de les coses. Ens acompanyarà també l'empresa Kfew Systems que ens parlarà del manteniment predictiu d'accionaments; l'empresa Tedeloc per exposar-nos el cas d'InferUp sobre com la visió amb Intel·ligència Artificial està a l'abast de tothom i finalment amb l'empresa igualadina Engisoft per conèixer com fer un prototipatge ràpid i efectiu a través de l'Internet de les coses.

La jornada, que tindrà lloc el proper 11 de juny al matí a l'Adoberia Bella, està coorganitzada per TiC Anoia i la Unió Empresarial de l'Anoia, en la línia del seu treball per apropar, informar i formar a les empreses i tècnics de la comarca en les diferents àrees de l'empresa 4.0 vist que és l'horitzó de futur, a mig i sobretot a llarg termini per l'entorn empresarial, per esdevenir competitives dins un mercat cada vegada més global i tecnificat. La jornada és possible gràcies a la col·laboració de Ceina, Engisoft Cloud, Kfew Systems i Tedeloc.

Més informació

Segueix TICAnoia a:
Facebook  Flickr  Instagam  Linkedin  Telegram  Twitter  Youtube