Nou Grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació

Divendres 23/02/2018
El Grau TIC serà una realitat el proper curs 2018/19 de la mà de la Universitat de Lleida i que s'impartirà al Campus d'Igualada.

Sota el nom de GRAU EN TÈCNIQUES D'INTERACCIÓ DIGITAL I DE COMPUTACIÓ arrenca el proper setembre aquest grau de tres anys que cobreix una important necessitat pel sector TIC. Una reivindicació del nostre sector que des de TICAnoia s'ha portat a totes les instàncies perquè fos una realitat ben aviat.

Cal remarcar excel·lent predisposició de l'Ajuntament d'Igualada i de la Universitat de Lleida (UdL) que, tot i tenir ja un Grau TIC al Campus de Lleida, han apostat per crear un Grau diferent adreçat a les necessitats dels estudiants i empreses de l'Anoia. Creiem important la proposta de la UdL de fer una grau amb el sistema DUAL, en el qual els alumnes abans d'acabar els estudis ja tindran una feina remunerada en la qual acabaran els estudis.

Aquests estudis complementen l'oferta educativa que ara ja tenim l'Institut Milà i Fontanals i d'on surten professionals qualificats que ja són molt buscats per les empreses.

Us adjuntem la noticia de l'acte de presentació dels estudis que es va fer dimarts passat on el nostre President Jaume Catarineu i diferents membres de la Junta de TICAnoia van assistir.

Ara els estudiants de l'Anoia tenen una nova oferta universitària a costat de casa i amb una amplia oferta laboral d'empreses importants que l'Anoia té i que són punteres en els seus àmbits.

Campus Igualada

Fira Ensenyament Igualada 2018
Fira Ensenyament Igualada 2018
Segueix TICAnoia a:
Twitter  Linkedin  Facebook  Slideshare  Flickr  Youtube  Mixcloud